چطور کیک سه شیر درست کنیم؟
کیک سه شیر
طرز تهیه کیک سه شیر مکزیکی یا «ترس لچس» (Tres leches cake) را به شما آموزش میدهیم که یک کیک خیس بسیار خوشمزه و پرطرفدار است.
طرز تهیه کیک سه شیر مکزیکی شبیه کیک اسفنجی ساده است، با این تفاوت که بعد از پخت، آن را در ترکیبی از ۳ نوع شیر میخیسانند. نمونههای دیگری از کیک خیس مانند تیرامیسو (Tiramisu) در کشورهای دیگر هم وجود دارد.
مواد لازم برای کیک سه شیر (برای ۶ نفر)
- آرد سفید: ۱٫۵ پیمانه
- شیر: ۲۵۰ میلیلیتر
- شکر: یک پیمانه
- خامه قنادی: ۲۵۰ گرم
- شیر عسلی: ۲۰۰ میلیلیتر
- شیر نارگیل: ۲۵۰ میلیلیتر
- تخم مرغ: ۵ عدد
- کرهی آب شده: نصف پیمانه
- وانیل: نصف قاشق چایخوری
- بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری
مراحل تهیه کیک سه شیر
-
مرحله اول
تخم مرغها را از قبل بیرون بگذارید تا همدمای محیط شوند؛ سپس آنها را همراه وانیل و شکر با همزن برقی بزنید.
-
مرحله دوم
باید تخم مرغ و شکر را آنقدر هم بزینید تا مانند تصویر کرم رنگ، پفکی و کشدار شود.
-
مرحله سوم
در این مرحله کرهی آب شده یا روغن مایع را اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید تا با مواد کمی مخلوط شود.
-
مرحله چهارم
آرد و بکینگ پودر را با هم الک، در ۳ مرحله به مایهی کیک اضافه و به صورت دورانی و آرام با قاشق مخلوط کنید.
-
مرحله پنجم
فر را با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه گرم کنید. قالب کیک را با روغن جامد یا کره چرب و سپس آرد پاشی کنید. حالا مایهی کیک را به آرامی به قالب منتقل کنید و اجازه دهید به مدت ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد در فر بپزد.
-
مرحله ششم
در این فاصله شیر نارگیل، شیر عسل و شیر معمولی را با هم مخلوط کنید.
-
مرحله هفتم
بعد از پایان زمان پخت، کیک را از فر بیرون بیاورید و با استفاده از یک خلال از پختن کامل آن اطمینان حاصل کنید. اجازه دهید کیک برای ۲ تا ۳ ساعت کاملا خنک شود، سپس روی آن را با خلال یا سیخ چوبی سوراخهای کوچکی ایجاد کنید و با چاقو برش بزنید.
-
مرحله هشتم
مخلوط شیرها را روی کیک بریزید و اجازه دهید برای ۲ ساعت در یخچال خوب به خورد کیک برود. پس از آن، خامهی قنادی را طبق دستورالعمل روی بستهبندی فرم دهید و روی کیک بکشید.
نکاتی که باید در تهیه رعایت کرد :
- اگر از سولاردوم برای پخت استفاده میکنید، گزینهی کیک را انتخاب و دمای آن را روی ۱۶۰ درجه تنظیم کنید.
- اگر از قالب کیک گرد استفاده میکنید، قطر آن باید ۲۴ سانتیمتر و اگر از قالب مستطیل استفاده میکنید ابعاد آن باید ۲۰ در ۲۵ سانتیمتر باشد. دقت کنید که این کیک نباید خیلی ضخیم باشد.
- این کیک در کنار قهوه و چای یکی از خوشمزهترین عصرانهها برای فصل بهار و تابستان است.
- پختن کیک سه شیر اصلا سخت نیست اما نیاز به زمان زیادی برای استراحت در مراحل مختلف دارد. در نتیجه بهتر است این دسر خوشمزه و تازه را از روز قبل برای مراسم یا مهمانی آماده کنید.
چطور کیک سه شیر درست کنیم؟
چطور کیک سه شیر درست کنیم؟
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.