چطور چیکن برگر درست کنیم؟

چطور چیکن برگر درست کنیم؟

چطور چیکن برگر درست کنیم؟

دستور پخت چیکن برگر یا همان برگر مرغ شباهت زیادی به همبرگر دارد و یاد گرفتن آن ساده است. به عنوان جایزه روش تهیه سس تارتار را هم به شما یاد می‌دهیم که طعم همه‌ی ساندویچ‌ها را چند برابر خوشمزه‌تر می‌کند.

یک ساندویچ خانگی خوشمزه با ظاهری هیجان‌انگیز می‌تواند به راحتی ما را از فکر فست‌فودهای مضر بیرون بیاورد. شاید یک ساندویچ مرغ به تنهایی زیاد ساندویچ جذابی به نظر نرسد، اما یک برگر مرغ گریل شده اشتهای همه را برمی‌انگیزد. برگر مرغ یا همان چیکن برگر خانگی یک غذای سالم و خوشمزه است که می‌توانیم وقتی هوس فست‌فود کردیم، خیلی راحت آن را در خانه درست کنیم.

 

مواد لازم برای تهیه برگر مرغ (مناسب ۶ نفر)

  • سینه مرغ بدون استخوان: ۲ عدد
  • ران مرغ بدون استخوان: ۱ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • جعفری ساطوری: ۳ قاشق غذاخوری
  • قارچ سرخ شده: ۳۰۰ گرم
  • پنیر موزارلا: ۳ قاشق غذاخوری
  • پنیر ورقه‌ای چدار به میزان دلخواه
  • سس کچاپ: ۱٫۵ قاشق غذاخوری
  • سس خردل: ۱٫۵ قاشق غذاخوری
  • آویشن: یک قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زیره به میزان لازم

مواد لازم برای سس تارتار

  • مایونز: ۳ قاشق غذاخوری
  • خیارشور خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • سس کچاپ: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده ریز: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و آب لیمو به میزان لازم

طرز تهیه چیکن برگر

 

  • مرحله اول

مرغ‌های بدون استخوان و تمیز شده را با استفاده از چرخ گوشت یا میکسر کاملا میکس کنید. سپس قارچ سرخ شده و پیاز را به ترکیب اضافه و باز میکس کنید.

 

  • مرحله دوم

زمانی که مرغ، قارچ و پیاز کاملا میکس شدند، پنیر موزارلا، جعفری ساطوری شده، سس خردل و کچاپ، سیر، آویشن، زیره، فلفل سیاه و نمک را اضافه و باز هم میکس کنید.

 

  • مرحله سوم

وقتی همه‌ی مواد باهم ترکیب شدند، مقداری از مایه را با توجه به قطر نان همبرگر بردارید و مانند تصویر روی یک کیسه فریزر یا کاغذ روغنی با ارتفاع بین ۱ تا ۱٫۵ سانتی‌متر باز کنید. سپس برگرها را در یخچال قرار دهید تا به مدت یک ساعت استراحت کنند.

 

  • مرحله چهارم

در مدتی که مایه برگر در یخچال در حال استراحت است، می‌توانید سس تارتار را آماده کنید. سس مایونز، کچاپ، خیارشور، جعفری، فلفل سیاه، آب لیمو ترش تازه، نمک و پیاز را در یک کاسه باهم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

 

  • مرحله پنجم

بعد از یک ساعت که برگرها استراحت کردند، تابه‌ی گریل یا تابه‌ی معمولی را با یک فرچه چرب کنید و روی حرارت بگذارید. سپس برگرها را به کمک کیسه فریزر یا کاغذ روغنی که در زیر آن‌ها قرار داده بودید بردارید و در تابه‌ی داغ بیندازید.

 

  • مرحله ششم

دقت کنید که تابه باید کاملا داغ شده باشد. در حین پخت حرارت شعله را متوسط نگه دارید تا آب میان‌بافتی مرغ خارج نشود و برگرها آبدار بمانند. بعد از ۳ الی ۵ دقیقه برگر را پشت‌ورو کنید تا طرف دیگر آن هم به همین میزان بپزد.

 

  • مرحله هفتم

بعد از برگرداندن برگر پنیر ورقه‌ای چدار را روی آن قرار دهید تا گرم شود.

 

  • مرحله هشتم

داخل نان همبرگر را کمی سس تارتار بمالید و برگر را با مخلفات دیگر لای نان قرار دهید.

 

چطور چیکن برگر درست کنیم؟

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!