چطور شاورما مرغ درست کنیم؟

چطور شاورما مرغ درست کنیم؟

شاورما مرغ

شاورما یا دونر کباب ترکی یکی از غذاهای معروف ترکیه است که در بسیاری از کشورهای دیگر هم محبوب شده. شاورما در واقع مقدار زیادی گوشت مزه‌دار شده است که به سیخ کشیده و با شعله‌ی ملایم برای چند ساعت بریان می‌شود. قسمت‌های پخته‌شده‌ی این کباب مرحله به مرحله تراشیده و سرو می‌شوند. قبل از به سیخ زدن گوشت، آن را حسابی مزه‌دار می‌کنند. شیوه‌ی پخت و طعم خوشمزه‌ی گوشت بریان، باعث شده دونر کباب طرفداران همیشگی خود را حفظ کند. در این قسمت به شما آموزش می‌دهیم که چطور با استفاده از ادویه‌های دم‌دستی در خانه یک ساندویچ شاورمای مرغ خوشمزه تهیه کنید.

 

مواد لازم :

  • سینه یا فیله مرغ: ۵۰۰ گرم
  • ماست: ۸ قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده: ۴ حبه
  • آب لیمو ترش تازه: ۱ عدد
  • ارده: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر پاپریکا، زیره، فلفل قرمز، پودر سیر، نمک، زنجبیل و فلفل سیاه به میزان لازم
  • نان لواش یا نان پیتا به میزان لازم

 

طرز تهیه شاورما مرغ (دونر کباب خانگی)

 

  • مرحله اول

فیله یا سینه مرغ را به صورت ورقه‌های نازک برش دهید.

 

  • مرحله دوم

قطعات مرغ برش داده شده را در یک کاسه قرار دهید و ۳ قاشق ماست، نیمی از سیر خرد شده، روغن زیتون، نیمی از آب لیمو ترش، زیره، پاپریکا، زنجبیل، نمک، فلفل قرمز یا سیاه و پودر سیر را به آن اضافه و با هم مخلوط کنید. مرغ را برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا ادویه‌ها به خوبی به خورد مرغ بروند و مرغ مزه‌دار شود.

 

  • مرحله سوم

بعد از گذشت حداقل یک ساعت، کف تابه گریل را با فرچه چرب کنید و زمانی که تابه کاملا داغ شد، تکه‌های فیله را درون آن بچینید. حرارت تابه را زیاد نگه دارید تا مرغ سریع بپزد و آب میان‌بافتی آن خارج نشود. وقتی مرغ به آهستگی تفت داده شود، آب میان‌بافتی آن خارج و در نتیجه سفت و خشک می‌شود.

 

  • مرحله چهارم

زمانی که یک طرف مرغ‌ها گریل شد آن‌ها را پشت‌ورو کنید تا طرف دیگر آن‌ها هم گریل شود.

 

  • مرحله پنجم

فیله‌ها را از تابه خارج کنید و به اندازه‌ی دلخواه برش بزنید.

 

  • مرحله ششم

برای تهیه کردن سس شاورما، ارده، مابقی سیر و ماست را با نمک، فلفل سیاه، و آب لیمو ترش مخلوط کنید.

 

  • مرحله هفتم

یک لایه نان را پهن کنید و روی آن را کمی سس بمالید. سپس مانند تصویر مقداری از فیله‌ها، پیاز خلال شده، خیار شور و سیب زمینی سرخ شده را وسط آن قرار دهید.

 

  • مرحله هشتم

کف تابه گریل را دوباره کمی چرب کنید و ساندویچ‌‌ شاورما را روی آن قرار دهید. می‌توانید با قرار دادن یک جسم سنگین مثل یک کاسه‌ی بزرگ روی ساندویچ‌ها فشار ایجاد کنید تا بهتر گریل شوند.

وقتی یک طرف ساندویچ‌ها گریل شد آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگر هم برشته شود.

 

نکات پخت :

برای پخت شاورما معمولا از گوشت بره، گوسفند، گاو، گوساله، مرغ و بوقلمون استفاده می‌شود.

بین انواع دونرها شاورما مرغ بین برخی پرطرفدارتر است چون چربی کمتری نسبت به گوشت قرمز دارد.

شاید فکر کنید طرز تهیه دونر کباب مرغ نیاز به مهارت ویژه‌ای دارد اما در واقع طرز تهیه شاورما بسیار ساده است و به راحتی می‌توان آن را در خانه تهیه کرد.

 

چطور شاورما مرغ درست کنیم؟

چطور شاورما مرغ درست کنیم؟

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!