میزان هدر رفت برنج ایرانی
میزان هدر رفت برنج ایرانی
برآوردهای فائو نشان میدهد هرسال ۱.۳میلیارد تن غذا در جهان هدر میرود که ۳۵میلیون تن از این رقم معادل ۲.۷درصد در ایران دور ریخته میشود.
از 1.3 میلیارد تن غذایی که به هدر میرود حدود 450 میلیون تن غلات، 300 میلیون تن میوه، 50 میلیون تن گوشت و 20 میلیون تن ماهی است.
ایرانیها به اندازه ١٠ کشور اروپایی موادغذایی دور میریزند، بیشترین ضایعات غذا در ایران مربوط به نان، میوه و سبزیجات و برنج است.
حداقل دور ریز برنج در ایران
هر کدام از مردم ایران اگر روزانه 1 دونه برنج را دور بریزیم
با جمعیتی حدودا 80 میلیونی اونم یک وعده در روز میشه 80 میلیون دونه برنج!
هر 10 دونه برنج حدودا 1 گرم میشه ، 10000 دونه برنج 1 کیلوگرم تقریبا..
پس به عبارتی 80 میلیون دونه میشه :
8/000/000 تقسیم بر 10/000 یعنی
8 تن برنج در روز
240 تن در ماه
2920 تن در سال
در ازای دور ریختن 1 دونه برنج هدر میره حالا فکرشو بکنید برنج از زمان برداشت تا سفره ما (دور ریز هنگام برداشت، دور ریز هنگام تولید و بسته بندی ، پخت و پز و برنج های ته بشقاب) چقدر میتونه به هدر رفته باشه.
پس بیایین دونه های به رنج کشاورزامون بدست اومده را به راحتی از دست ندیم .
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.