طرز تهیه پلو هندی اصیل به روش ساده

طرز تهیه پلو هندی اصیل به روش ساده

طرز تهیه مرغ پلو هندی

طرز تهیه پلو هندی اصیل به روش ساده

غذاهای هندی را ما با تند بودنشان می‌شناسیم اما یکی دیگر از ویژگی‌هایی که طعم این غذاها را متفاوت می‌کند، ترکیب شدن میخک، تخم گشنیز، کاری و سیر با طعم این غذاهاست. در این مطلب، طرز تهیه مرغ پلو هندی را به شما آموزش می‌دهیم. غذایی که برای درست کردنش باید حدود ۲ ساعت وقت بگذارید.

 

 

مواد لازم مرغ پلو هندی

 

  • سینه مرغ : سه عدد
  • برنج دانه بلندیک پیمانه
  • ماست کم چرب هم‌زده : نصف فنجان
  • آب مرغ : دو پیمانه
  • فلفل چیلی سبز : یک عدد (کباب شده)
  • زنجبیل : یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • دارچین : یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • میخک : یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • فلفل‌قرمز : یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه : یک قاشق چای‌خوری
  • تخم گشنیز : یک قاشق چای‌خوری
  • کاری : یک قاشق چای‌خوری
  • پاپریکا : یک قاشق چای‌خوری
  • نمک : به مقدار لازم
  • برگ بو : یک عدد
  • نعناع تازه : چهار قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون بکر : یک قاشق غذاخوری
  • پیاز : یک عدد (مویی باریک خرد شده)
  • سیر : 2 حبه (له شده)
  • مغز بادام زمینی : یک پیمانه

 

 

طرز تهیه مرغ پلو هندی

 

مرحله اول

در یک قابلمه متوسط، 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر بریزید و پیازها را در آن سرخ کنید. سپس سیر را هم اضافه کرده و کمی تفت دهید. برای این کار به حدود 5 دقیقه وقت نیاز خواهید داشت.

مرحله دوم

پیاز و سیر سرخ شده را کنار بگذارید و دو قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر را در قابلمه بریزید، نعناع را کمی تفت دهید و سپس بادام زمینی، پیازها و همه ادویه‌ها را اضافه کنید. همراه با آنها مرغ را تفت دهید و در آخر ماست یونانی و آب مرغ را اضافه کنید.

مرحله سوم

برنج را در یک قابلمه نچسب بریزید و ترکیب سس مرغ را رویش بریزید. سپس در قابلمه را بگذارید و بعد از به جوش آمدن، اجازه دهید با حرار ملایم بپزد. بعد از حدود نیم ساعت، اگر احساس کردید برنجتان خام مانده و آب آن کشیده شده، نصف فنجان دیگر آب به آن اضافه کنید. مرغ پلو هندی شما بعد از حدود یک ساعت دیگر پختن روی حرارت ملایم آماده خواهد بود.

 


پلو سبزیجات هندی

 

طعم یک غذای اصیل هندی را با پلو سبزیجات تاهیری(Tahiri)  امتحان کنید. این پلوی خوشمزه کاملا گیاهی و بدون گوشت تهیه می شود و بدلیل سبزیجات و ادویه های فراوانی که دارد  غذایی خوش عطر و طعم ،رژیمی و سودمند محسوب می شود.

خرید انواع برنج ایرانی درجه یک

عکس اصلی دستور دمی سبزیجات به سبک هندی

 

طرز تهیه پلو سبزیجات هندی

 

 

  • مرحله اول

برنج را بشویید و حداقل از نیم ساعت قبل در مقداری آب بخیسانید. سپس آبکشی کنید و کنار بگذارید. گل کلم های خرد شده را بشویید و آبکشی کنید.( می توانید گل کلم های خرد شده را 15 دقیقه در آب جوش قرار دهید تا مطمئن شوید که هیچ گونه حشره ای لابلای آن نمانده است).

  • مرحله دوم

روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. برگ بو، دانه هل ، میخک و چوب دارچین را داخل روغن بریزید و چند دقیقه سرخ کنید تا عطر ادویه ها بلند شود.

  • مرحله سوم

پیازها را به ماهیتابه اضافه کنید و اجازه دهید خوب سرخ شوند. می توانید کمی نمک اضافه کنید تا پیازها سریعتر طلایی شوند. سپس زنجبیل رنده شده و سیر له شده را به روغن اضافه کنید. چند ثانیه تفت دهید تا عطر زنجبیل و سیر احساس شود.

  • مرحله چهارم

گوجه خرد شده را اضافه کنید و 1 دقیقه تفت دهید. سپس سیب زمینی نگینی خرد شده را اضافه کنید و 3-4 دقیقه تفت دهید.

  • مرحله پنجم

سپس هویج و لوبیا سبز خرد شده، نخود فرنگی و گل کلم های خرد شده را اضافه کنید. مخلوط سبزیجات را با هم ترکیب کنید و تفت دهید.

  • مرحله ششم

برگ نعنا و گشنیز خرد شده ، فلفل سبز، پودر فلفل قرمز، پودر گشنیز و زردچوبه را به سبزیجات اضافه کنید. آب لیمو را روی سبزیجات بریزید.

  • مرحله هفتم

برنج را داخل قابلمه بریزید و خوب با سبزیجات مخلوط کنید. 3 فنجان آب روی برنج بریزید و پلو سبزیجات را به میزان دلخواه با نمک مزه دار کنید. در قابلمه را بگذارید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید این پلوی هندی خوشمزه به مدت 30 الی 40 دقیقه بپزد و دم بکشد. زمان پخت بسته به نوع برنج، مقدار خیساندن در آب، جنس قابلمه و … می تواند متغیر باشد. برنج را چک کنید، اگر لازم بود می توانید کمی آب به برنج اضافه کنید.

  • مرحله هشتم

پس ازین مدت قابلمه را از روی حرارت بردارید و 5 دقیقه اجازه دهید تا کمی خنک شود. سپس پلو سبزیجات هندی را داخل دیس بکشید و همراه با ماست نوش جان کنید.

 

نکته: برای پخت بهتر برنج می توانید از دم کنی استفاده کنید. پلو مخلوط تاهیری یکی از غذاهای اصیل هندی است ، پس از میزان ادویه ها و فلفل موجود در آن تعجب نکنید. برای چشیدن طعم اصیل این غذا بهتر است آن را طبق دستور تهیه کنید اما اگر ذایقه تانادویه و تندی کمتری را می پسندد می توانید از میزان ادویه ها و فلفل کم کنید.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!