طرز تهیه گوجه پلو

طرز تهیه گوجه پلو + ویدئو آموزشی

گوجه پلو

 

وقتشه که با این گوجه های خوشمزه یه پلو مخلوط خیلی محشر درست کنیم. این پلو مخلوط که به دمی گوجه یا گاهی استانبولی پلو هم معروفه یه غذای گیاهی و وفوق العاده خوش طعم و مفیده. امیدوارم درستش کنین و از طعم بی نظیرش لذت ببرین.

 

مواد لازم :

گوجه فرنگی : 6 عدد

پیاز : 2عدد

نمک : به مقدار لازم

زردچوبه : به مقدار لازم

کره : 30گرم

برنج : 1 و 1.2 پیمانه

رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه دمی گوجه

 

  • مرحله اول

برای درست کردن این پلو باید ابتدا برنج رابشویید و 2 تا 3 ساعت قبل خیس کنید .

  • مرحله دوم

این پلو بهتر است بصورت کته درست شود تا هم خوشمزه تر شود و هم مواد مغذی برنج از بین نرود.

  • مرحله سوم

آب برنج باید به صورتی باشد که حدود نصف یک بند انگشت آب بالای برنج ایستاده باشد. کمی هم نمک به آن اضافه کنید .حتما برنج را بچشید تا میزان نمک زیاد نشود.

  • مرحله چهارم

پیاز ها را نگینی خرد کنید.

  • مرحله پنجم

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و بعد از داغ شدن روغن پیازها را داخل روغن تفت دهید.

  • مرحله ششم

وقتی پیازها نرمو سبک شدند ، به آن زرد چوبه و فلفل اضافه کنید و تفت دهید .

  • مرحله هفتم

بعد از یک دقیقه تفت ادویه ها رب گوجه فرنگی را به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و رنگ دهد.

  • مرحله هشتم

گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس به همراه کره و مقداری نمک به مواد پیاز و رب تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید.

دمی گوجه پلو

دمی گوجه ساده

 

  • مرحله اول

حرارت را ملایم کنید تا گوجه ها بپزند و آبشان کشیده شود.

  • مرحله دوم

قابلمه برنج را روی حرارت قرار دهید و در آن را بگذارید تا آب برنج به جوش بیاید و بخار شود.

  • مرحله سوم

قبل از اینکه آب برنج کاملا کشیده شود مایه دمی گوجه را به برنج اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا آب برنج کاملا کشیده شود.

  • مرحله چهارم

سپس حرارت را کم میکنیم و یک شعله پخش کن زیر قابلمه قرار میدهیم تا ته برنج نسوزد و ته دیگ خوشرنگی داشته باشید.

  • مرحله پنجم

بعد از 45 تا 50 دقیقه دم کشیدن پلو ، آن را در ظرف بکشید و در کنار ترشیجات مختلف و سبزی خوردن میل کنید.

 

 


نکاتی برای خوشمزه تر شدن و خوش رنگ تر شدن دمی گوجه :

 

  1. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
  2. در صورت دلخواه به دمی گوجه ،سیب زمینی هم میشود اضافه کرد.
  3. اگر یک عدد لیمو عمانی به برنج در حال جوشیدن اضافه کنید دمی گوجه شما خوشمزه تر میشود.
  4. برای خوشرنگ تر شدن غذا میتوانید یک قاشق رب گوجه فرنگی به غذا اضافه کنید.
  5. با اضافه کردن 2 تا 6 قاشق شیر به برنج ته دیگ خوشرنگ تری داشته باشید.البته با اینکار باید مقدار آب برنج را کم کنید.
  6. بعد از دم کشیدن غذا روی آن مقداری کره بریزید.

 

 

ویدئو آموزش طرز تهیه گوجه پلو

 

طرز تهیه گوجه پلو + ویدئو آموزشی

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

error: Content is protected !!