طرز تهیه گشنیز پلو
گشنیز پلو
طرز تهیه گشنیز پلو یکی از غذاهای اصیل ایرانی است. این غذا را میتوان با گوشت، مرغ، ماهی و میگو تهیه کرد. گشنیز پلو با مرغ یکی از خوشمزهترین پلوهای مخلوط هست که میتونید درست کنید :
طرز تهیه گشنیز پلو
مواد لازم برای تهیه گشنیز پلو
soochella.ir
برنج | 4 پیمانه |
گشنیز | نیم کیلو |
پیاز | 1 عدد بزرگ |
روغن | به میزان دلخواه |
سینه مرغ حبه ای خرد شده | به میزان دلخواه |
عصاره مرغ | 1 عدد |
آماده سازی: | |
زمان پخت: | |
مجموع زمان پخت: |
گشنیز پلو
طرز تهیه گشنیز پلو
طرز تهیه گشنیز پلو
-
مرحله اول
گشنیز را پاک کرده و بشویید. بگذارید آبش برود.
-
مرحله دوم
پیاز را نگینی ریز خرد کرده و با روغن کمی تفت دهید. لازم نیست پیاز داغ درست کنید.
-
مرحله سوم
در صورت تمایل به پیاز درحال تفت یک حبه سیر رنده شده هم اضافه کنید.
-
مرحله چهارم
بعد سینه مرغ خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا رنگ مرغ عوض شود. حالا نمک، فلفل، پودر کاری و عصاره مرغ پودر شده اضافه کنید.
-
مرحله پنجم
مواد را مخلوط کرده و در ظرف را بگذارید تا به مدت 10 تا 15 دقیقه با حرارت ملایم بپزد.
-
مرحله ششم
سپس 2 تا 3 قاشق رب انار غلیظ اضافه کرده و به آرامی مواد را مخلوط کنید.
-
مرحله هفتم
گشنیز را خرد کنید. خیلی ریز نکنید. چند برش بزنید کافیست. سپس به بقیه مواد اضافه کنید. وقتی مخلوط کردید حرارت را خاموش کنید.
-
مرحله هشتم
پس از پخت و آبکش کردن برنج، ته قابلمه نان یا سیب زمینی یا برنج بگذارید. سپس از مواد لایه لایه ، لابلای برنج بریزید.
-
مرحله نهم
در انتها کمی محلول زعفران روی برنج بریزید و درش را بگذارید. وقتی بخار انداخت دم بگذارید.
-
مرحله آخر
بعد از دم کشیدن کمی کره آب شده روی برنج بریزید و سرو کنید. نوش جان
گشنیز پلو
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.