طرز تهیه گردو پلو

طرز تهیه گردو پلو + ویدئو آموزشی

گردو پلو

گردو پلو یک غذای سالم و مقوی است که با گردو و گوشت یا مرغ و مخلفاتی مانند زرشک، زعفران و … درست می‌شود. این غذا در استان چهار محال و بختیاری بسیار رواج دارد ، طرز تهیه گردو پلو بسیار راحت و سریع است.

 

مواد لازم:

برنج : 3/5 پیمانه

گوشت گوسفند : 300 گرم

گردو : 300 گرم

پیاز : 3 عدد متوسط

زرشک : به مقدار دلخواه

زعفران : به مقدار دلخواه

www.soochella.ir

طرز تهیه گردو پلو

 

  • مرحله اول

ابتدا گوشت تازه گوسفندی را به شکل قیمه ای یا رشته های باریک کوچک تکه تکه کنید.

  • مرحله دوم

تکه‌های گوشت را با کمک ادویه هایی چون فلفل سیاه و زعفران مزه دار کنید.

  • مرحله سوم

ظرف مورد نظر را روی حرارت متوسط گذاشته یک پیاز متوسط داخل آن رنده یا به صورت ریز خرد کنید، پیاز را حسابی تفت دهید تا آب آن کاملاً تبخیر شود.

  • مرحله چهارم

کمی روغن اضافه کنید و همراه با تکه‌های گوشت کمی تفت بدهید تا رنگ گوشت عوض شود و بعد دو لیوان آب اضافه کنید و پس از جوش آمدن شعله را ملایم نمایید و اجازه دهید تا گوشت کاملاً بپزد.

  • مرحله پنجم

در این مرحله یک عدد پیاز دیگر را ریز خرد کنید و در ظرف جداگانه به همراه مقداری روغن روی حرارت ملایم تفت بدهید تا طلایی رنگ شود، مقداری نمک و زردچوبه را برای طمع و رنگ بهتر به آن اضافه کنید، سپس روغن اضافه آن را بگیرید و کنار بگذارید.

  • مرحله ششم

حال گردوها را به صورت درشت با دست خرد کنید، به مدت حداقل ۱ ساعت در آب سرد خیس کرده و پوست رویه گردو را جدا نمایید.

  • مرحله هفتم

در کمی روغن تفت دهید. حال، زرشک شسته شده را  که طمع و رنگ این غذا را بی نظیر می کند، به آن اضافه کنید و آن را هم کمی تفت دهید.

  • مرحله هشتم

پیاز طلایی را قبلاً آماده کرده بودیم به همراه گوشت پخته شده، زعفران غلیظ و اگر دوست داشتید کمی هم، هل آسیاب شده به آن اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا عطر هل و زعفران بلند شود و در نهایت آن را کنار بگذارید.

  • مرحله آخر

برنج را آبکش کرده و مواد را لای برنج گذاشته و بگذارید دم بکشد و یا برنج را ساده آماده کنید و وقتی دم کشید در دیس به صورت لایه لایه سرو کنید و در نهایت روی برنج را با برنج زعفرانی، زرشک و سبزیجات دلخواه خود تزیین نمایید و نوش جان کنید. عطر و طعم این غذا بی نظیر است.

www.soochella.ir

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

نکات تکمیلی گردو پلو :

  1. پلو مرغ آفریقایی جزو غذای ایرانی – چهار محال و بختیاری میباشد.
  2. و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
  3. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

ویدئو آموزشی طرز تهیه گردو پلو

 

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

error: Content is protected !!