طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر
کیک اسفنجی
برای آنهایی که عاشق پخت کیک و دسر هستند تنها دو چیز میتواند آنها را از این کار صرف نظر کند یک، نداشتن وسایل و امکانات مخصوص شیرینی پزی دو ، نداشتن اعتماد به نفس! ما در این مقاله میخواهیم با کمترین امکانات لازم ، طرز تهیه یک کیک اسفنجی بدون فر حرفهای را به شما آموزش دهیم تا حسابی پف کند و طعم ترد و خوشمزش زیر زبان بماند همراه ما باشید.
مواد لازم :
سفیده مرغ : چهار عدد
زرده تخم مرغ : چهار عدد
شکر : یک پیمانه
وانیل مایع : یکچهارم قاشق چایخوری
شیر : یک پیمانه
روغن مایع : دوسوم پیمانه
نمک : یکهشتم قاشق چایخوری
آرد : سفیددو پیمانه
بیکینگ پودر : دو قاشق مربا خوری
طرز تهیه کیک اسفنجی
-
مرحله اول
ابتدا سفیدههای تخم مرغ را داخل یک کاسه ریخته و با همزن برقی بزنید تا خوب پف کند ، اگر ظرف را برگرداندید و سفیده ته کاسه تکان نخورد یعنی میزان هم زدن کافی است.
-
مرحله دوم
زردههای تخم مرغ را داخل یک کاسه دیگر بریزید ، شکر و وانیل مایع را به زردهها اضافه کرده و با همزن برقی بزنید تا یکدست و نرم شوند.
-
مرحله سوم
حالا شیر، روغن مایع و نمک را اضافه کنید. آرد را هم طی دو مرحله به مایه کیک اضافه کنید ، با همزن دستی مواد را هم بزنید سپس بیکینگ پودر را اضافه کنید و سفیده تخم مرغ را طی سه مرحله همزمان با هم زدن به مایه کیک اضافه کنید.
-
مرحله چهارم
بعد از این که مایه کیک را خوب هم زدید. ته قالب را کمی چرب کنید و یک عدد کاغذ چرب نسوز قرار دهید ، مایه کیک را داخل قالب بریزید.
-
مرحله پنجم
یک قابلمه که از قالب کیک بزرگتر است را روی حرارت قرار دهید ، دور در قابلمه را دمکنی بپیچید و روی حرارت قرار دهید تا قابلمه گرم شود.
-
مرحله ششم
بعد از این که قابلمه گرم شد ، یک پایه فلزی را ته قابلمه قرار دهید و قالب را روی پایه بگذارید بعد از 60 تا 90 دقیقه کیک آماده است در قابلمه را بردارید قالب را برگردانید و کاغذ نسوز را از دورتا دور کیک و روی کیک جدا کنید.
نکته :
- همانطور که میدانید کیک اسفنجی پایه اصلی بسیاری از کیکها مثل کیک شارلوت ، کیک تولد است همچنین برای تهیه خیلی دسرها مثل دسرهای میوهای با لایه کیک و بستنی استفاده میشود.
ویدئو آموزش طرز تهیه کیک اسفنجی
طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.