طرز تهیه کوکی بادام زمینی
کوکی بادام زمینی
کوکی بادام زمینی یکی از شیرینیهای خاص و محبوب در میان شیرینیهای خشک است. طرز تهیه کوکی بادام زمینی برای اولین بار در سال ۱۹۱۰ توسط یک گیاه شناس و مخترع در کتابی نوشته شد. در این کتاب ۱۰۵ دستورالعمل خوراکی بر پایهی بادام زمینی آموزش داده شده بود که شامل چند روش مختلف برای تهیه کردن شیرینی با بادام زمینی میشد. در دستور اولیه این شیرینی از بادام زمینی خرد شده استفاده شده بود اما ۲۰ سال بعد کره بادام زمینی هم به دستور پخت کوکی بادام زمینی اضافه شد و آن را شبیه به کوکی بادام زمینی امروزی کرد. این شیرینی سبک و خوشمزه، یک عصرانهی بسیار محبوب در کنار شیر، چای یا قهوه است، به اشکال مختلف تهیه میشود و ماندگاری خوبی دارد.
مواد لازم :
- آرد سفید: ۱۵۰ گرم (یک و یکچهارم پیمانه)
- شکر قهوهای: ۷۰ گرم (یکدوم پیمانه)
- شکر سفید: ۵۰ گرم (یکچهارم پیمانه)
- کره بادام زمینی: ۲۰۰ گرم (۱ پیمانه)
- پودر بادام زمینی: ۶۰ گرم (نصف پیمانه)
- تخم مرغ: ۱ عدد
- کره: ۱۰۰ گرم
- زنجبیل، دارچین و وانیل: هز کدام نصف قاشق مرباخوری
- نمک: یکدوم قاشق چایخوری
- بکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه کوکی بادام زمینی
-
مرحله اول
برای شروع شکر سفید، شکر قهوهای و کره را با استفاده از همزن برقی هم بزنید.
-
مرحله دوم
بعد از این که کره را با شکر مخلوط کردید، تخم مرغ، کره بادام زمینی، زنجبیل، دارچین و وانیل را به آن اضافه و با هم مخلوط کنید.
-
مرحله سوم
در آخر آرد سفید را همراه با پودر بادام، بکینگ پودر و نمک اضافه کنید و با سری مخصوص خمیر همزن یا با استفاده از دست آنها را مخلوط کنید.
-
مرحله چهارم
خمیر شما باید مانند تصویر شکل بگیرد و در دست پودر نشود. اگر احساس کردید خمیر هنگام شکل دادن پودر میشود و وا میرود، کمی کره بادام زمینی به آن اضافه کنید. سپس روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید برای یک ساعت در دمای محیط استراحت کند.
-
مرحله پنجم
سینی فر را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. بعد از این که خمیر استراحت کرد، از آن به اندازهی گردوهای کوچک بردارید و در سینی فر بچینید. یک چنگال را چرب کنید و در شکر بزنید، سپس مانند تصویر با فشار چنگال روی کوکیها شیار ایجاد کنید.
کوکیها را به مدت ۱۳ دقیقه در فر گازی با دمای ۱۸۰ درجه یا فر برقی با دمای ۱۶۰ درجهی سانتیگراد بپزید.
-
مرحله ششم
بعد از خنک شدن کوکیها، میتوانید آنها را با شکلات تختهی آبشده به روش بنماری و بادام زمینی خرد شده تزیین کنید.
نکته :
- شکر قهوهای جزو مواد اولیهی بسیار مهم در کوکی بادام زمینی است، به همین دلیل بسیار مهم است که از شکر قهوهای با کیفیت و منسجم و ترجیحا خارجی استفاده کنید.
- هنگام سرو شیرینی، حتماً اعلام شود که شیرینی با بادامزمینی آماده شده است تا اگر کسی به بادامزمینی حساسیت دارد از آن استفاده نکند.
ویدئو آموزش طرز تهیه کوکی بادام زمینی
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.