طرز تهیه کوکو سبزی + ویدئو آموزشی

طرز تهیه کوکو سبزی + ویدئو آموزشی

کوکو سبزی

هر ایرانی کوکو سبزی را به شیوه‌ی خاص خودش تهیه می‌کند. برخی کوکو سبزی را در فر می‌پزند، برخی آن را به صورت رولتی درست می‌کنند و برخی هم کوکو سبزی ساده و اصیل را از همه بیشتر دوست دارند.

همین اتفاق در ترکیبات کوکو سبزی هم پیش می‌آید. هر کس ممکن است به سلیقه‌ی خودش سبزی کوکو را کم و زیاد کند یا سبزی‌هایی مانند اسفناج را به دستور پخت کوکو سبزی بیفزاید.

اما در هر حال وجود چاشنی‌هایی مثل زرشک و گردو همیشه طعم کوکو سبزی را بهتر می‌کند.

 

مواد لازم :

  • سبزی کوکو: ۴۰۰ گرم (۲۰۰ گرم تره، ۱۰۰ گرم جعفری، ۵۰ گرم گشنیز و ۵۰ گرم شوید)
  • تخم مرغ: ۵ عدد
  • آرد سوخاری: ۱ قاشق غذاخوری
  • آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری
  • زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
  • گردوی خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز رنده شده: ۱ عدد
  • سیر له شده: ۴ حبه
  • زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه کوکو سبزی

 

  • مرحله اول

تخم مرغ‌ها را در یک ظرف بشکنید و با چنگال در حدی که از لختگی در بیایند هم بزنید.

 

  • مرحله دوم

سبزی کوکو، گردو، زرشک، پیاز، سیر، ادویه کاری، زردچوبه، آرد سوخاری، آرد سفید و نمک را در یک ظرف دیگر روی هم بریزید اما فعلا تخم مرغ را اضافه نکنید. اگر تخم مرغ‌ها را زود اضافه کنید، مایه‌ی کوکو سبزی آب می‌اندازد.

 

  • مرحله سوم

تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید، به میزان کافی روغن کف آن بریزید و اجازه دهید کاملا داغ شود.

 

  • مرحله چهارم

زمانی که تابه گرم شد، تخم مرغ‌ها را به مواد دیگر کوکو سبزی اضافه و با هم مخلوط کنید.

 

  • مرحله پنجم

پس از این که مایه‌ی کوکو سبزی حاضر شد، نمک آن را تست کنید.

 

  • مرحله ششم

حرارت شعله را زیاد کنید و بعد مایه‌ی کوکو را داخل تابه بریزید. حرارت باید طوری باشد که اطراف کوکو خیلی سریع شروع به سرخ شدن کند. در غیر این صورت تخم مرغ‌ها در کف ظرف ته‌نشین می‌شوند.

بعد از حدود ۳ یا ۴ دقیقه حرارت شعله را کم کنید و در تابه را بگذارید تا یک طرف کوکو کاملا بپزد و اطراف آن طلائی شود.

 

  • مرحله هفتم

بعد از این که یک طرف کوکو سبزی پخت و طلائی شد، آن را به آرامی برگردانید. می‌توانید پیش از برگرداندن به دلخواه آن را برش بزنید. از اطراف کمی روغن روی کوکو بریزید و اجازه دهید این بار با در باز طرف دیگر آن سرخ شود.

 

  • مرحله هشتم

در نهایت کوکو سبزی را با زرشک و گردو تزیین و سرو کنید.

 


نکات تکمیلی :

مواد ذکر شده برای 4 نفر می باشد.

برای اینکه کوکو سبزی شما خوشمزه تر شود از زرشک و گردوی خرد شده داخل آن استفاده کنید.برای این کار گردو ها را طوری خرد کنید که پودر نشوند و زرشک ها را هم از قبل بشویید تا آبی نداشته باشند.

در هنگام ریختن مایه کوکو ، روغن داخل ماهی تابه باید کاملا داغ شده باشد تا هنگام پشت و روکردن خرد نشوند.

برای خوش طعم تر کردن کوکو از ماست استفاده کنید تا بافت کوکو لطیف شود ،آب ماست را حتما بگیرید و یا از ماست چکیده استفاده کنید. همچنین میتوانید از یک قاشق غذا خوری شیر هم استفاده کنید.

 

 

ویدئو آموزش طرز تهیه کوکو سبزی

 

طرز تهیه کوکو سبزی + ویدئو آموزشی طرز تهیه کوکو سبزی + ویدئو آموزشی

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!