طرز تهیه کشمش پلو

طرز تهیه کشمش پلو

کشمش پلو

 

در صورتی که طرفدار غذاهایی که کمی شیرین هستن باشین و اون دسته آدم هایی که دنبال پاسخ سوال ” چگونه کشمش پلو درست کنم ” می گردین، باید بگم که جای درستی اومدین. توی این مطلب ما قصد داریم در مورد این غذای مجلسی و خوش طعم صحبت کنیم. اصولا کشمش پلو اردبیلی یا تبریزی، کشمش پلو شیرازی و کشمش پلو مازندرانی معروف ترین انواع این غذا هستن. مثل همه غذاهای محلی کشورمون، این غذا در شهرهای مختلف ایران به روش های مختلفی تهیه میشه و همه اون ها طعم فوق العاده ای دارن.

 

کدوم کشمش پلو ؟

 

مثلا در مازندارن کشمش پلو با مرغ تهیه میشه. توی این روش شما می تونین مرغ رو جداگانه بپزین یا سرخ کرده و در کنار غذا سرو کنین. یا این که مرغ رو ریش ریش کرده و در بین برنج بریزین.

روش دیگه برای تهیه این غذا، روش تهیه کشمش پلو با گوشت هست. توی این روش میشه کشمش پلو با گوشت چرخ کرده و یا همون گوشت قلقلی سرو کرد و یا از گوشت تکه ای استفاده کرد. و در آخر مدل دیگه ی این غذا همون کشمش پلو با عدس هست که در واقع نوعی عدس پلو مجلسی هم به حساب میاد.

مواد لازم :

 

  • برنج ایرانی :پنج پیمانه
  • عدس :نصف لیوان
  • آب :سه پیمانه
  • پیاز :2عدد
  • سیر :2 حبه
  • سینه مرغ پخته شده ریش ریش شده :نصف
  • کشمش:نصف لیوان
  • نمک ، فلفل ،زردچوبه ، دارچین و زیره :به مقدار کافی
  • زعفران :به میزان دلخواه

 

خرید انواع برنج ایرانی درجه یک

طرز تهیه کشمش پلو

 

  • مرحله اول

ابتدا برنج را بشویید و برای 3 ساعت با آب ولرم خیس دهید. عدس را هم از قبل خیس دهید و بعد بپزید.

  • مرحله دوم

نصف سینه مرغ را هم به همراه پیاز ،سیر و کمی نمک و فلفل بپزید.

  • مرحله سوم

تقریبا 2/3 قابلمه ای را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. به آب در حال جوش مقداری نمک و زردچوبه اضافه کنید.

  • مرحله چهارم

بعد از به جوش آمدن آب ،برنج خیس خورده شده را از آب بیرون بیاورید و به همراه عدس داخل قابلمه آب جوش بریزید و بگذارید تا دونه های برنج زیر دست نرم شود.

  • مرحله پنجم

سپس برنج را آبکش کنید.مقداری روغن کف قابلمه بریزید و با کفگیر مخلوط برنج و عدس را داخل آن بریزید و بگذارید تا با حرارت ملایم دم بکشد.

  • مرحله ششم

در این فاصله مرغ پخته شده را ریش ریش کنید.

  • مرحله هفتم

کمی پیاز داغ و سیر داغ درست کنید و مرغ ریش ریش شده را داخل آنها تفت دهید. مقداری زردچوبه ،دارچین ، زیره و نمکو فلفل سیاه هم به آنها اضافه کنید تا کاملا مزه دار شوند.

  • مرحله هشتم

کشمش را ده دقیقه ای داخل آب گرم قرار دهید و بعد از صافی رد کنید و با کمی روغن تفت دهید.

  • مرحله آخر

مقداری از برنج دم کشیده را با زعفران مخلوط کنید و به همراه کشمش ،مرغ و کمی پیاز داغ روی برنج تزیین کنید.

چگونه کشمش پلو درست کنیم ؟

 


نکات کلیدی کشمش پلو :

 

  1. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفرمناسب میباشد .
  2. در طرز تهیه کشمش پلو تبریزی یا اردبیلی معمولا از شیر در پخت برنج هم استفاده می شود. میزان شیر در این روش باید از برنج یک پیمانه کمتر باشد.
  3. می توانید به این غذا زرشک هم اضافه کنید.
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فروشگاه سوچلا

شرکت بهگامان صنایع جویبار در زمینه تولید  و پخش مواد غذایی کار خود را بصورت تخصصی در زمینه برنج ایرانی با متنوع ترین محصولات ، بهترین بسته بندی های روز دنیا ، کمیاب ترین و خاص ترین برنج های ایرانی با ضمانت خلوص و پرداخت درب منزل همراه با ارسال رایگان سعی در جلب رضایت مشتری دارد.

تلفن پشتیبانی : 02188170361

error: Content is protected !!