طرز تهیه کدو پلو + ویدئو آموزشی
کدو پلو
به شهرهای شمالی کشور که سفر کنید میتوانید بهترین و متفاوتترین غذاهای محلی را تجربه کنید. تنوع غذایی شهرهای شمالی ایران زبانزد خاص و عام است و طرفداران دو آتیشه خود را دارد. یکی از این غذاهای جذاب کدو پلو مازندران است که با نامهای کهی پلا و کئی پلا نیز شناخته میشود. کدو پلو غذای محلی آمل است.
مهمترین ماده غذایی موجود در این غذا کدوتنبل است که با برنج مخلوط شده و سرو میشود. علاوه بر طعم بینظیر این غذا خوشبختانه میتوانیم ادعا کنیم که با غذایی کاملاً سالم روبهرو هستیم. کدوتنبل علاوه بر کاهش ریسک ابتلا به سرطان برای مقابله با پیری چشم و قند خون بسیار مفید است. تقویت سیستم ایمنی بدن و بهبود کارکرد ریهها از دیگر خواص این ماده غذایی است که ارزش آن را دوچندان میکند.
با اینکه کدوتنبل یک ماده غذایی سلیقهای محسوب میشود و ممکن است برخی افراد با آن ارتباط خوبی برقرار نکنند، اما به شما تضمین میکنیم که کدو پلوی مازندرانی نظر این افراد را نسبت به کدوتنبل تغییر میدهد. حتی کسانی که از کدوتنبل خوششان نمیاد هم این غذای بینظیر را میپسندند.
خبر خوب این است که برای تهیه کدو پلو مازندرانی به مواد اولیه چندانی نیاز ندارید، اما باید حدود ۲ ساعت زمان برای آمادهسازی و پخت این غذا صرف کنید.
www.soochella.ir
مواد لازم :









www.soochella.ir
مراحل طرز تهیه کدو پلو
-
مرحله اول
پیاز را نگینی کرده و در تابهای با نمک و زردچوبه و فلفل تفت دهید. بعد از اینکه مرغ به حد کافی سرخ شد یک لیوان آب به آن اضافه کنید تا مرغ کاملاً بپزد. آب مرغ باید کاملاً غلیظ شود.
-
مرحله دوم
پیاز دیگری را خرد کرده و تفت دهید، سپس سیر را به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. بعدازاینکه عطر سیر بلند شد کدوهای خردشده را به ترکیب اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن به آن زردچوبه و دارچین اضافه کنید.
-
مرحله سوم
حالا مرغهای سرخشده را به کدو اضافه کرده و در ظرف را بگذارید. حرارت را کم کنید تا بهآرامی بپزد.
-
مرحله چهارم
حالا برنجی که از قبل آبکش کردید را به صورت لایهلایه با مواد تهیه شده مخلوط کنید و بگذارید برنج با مواد تهیه شده روی حرارت بسیار کم دم بکشد.
www.soochella.ir
نکات تکمیلی کدو پلو
- حتما یک مقدار برنج زعفرانی هم درست کنید و روی برنج سفید بکشید و بعد کدو را اضافه کنید.
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
- کدوی مناسب برای این غذا، کدوی گردن بلند، سنگین و زرد (کدو تنبل) است.
- بهتر است از قسمت گردن آن استفاده کنید.
- برای سرماخوردگی بسیار مفید است .
- اگر گلو درد دارند از کره و نیمرو استفاده نکنند.
ویدئو های آموزش طرز تهیه کدو پلو
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.