طرز تهیه کباب تابهای مرغ
کباب تابهای مرغ
کباب تابهای یکی از غذاهای محبوب بین ایرانیهاست که هم با برنج و هم بدون برنج سرو میشود. کباب تابهای را معمولا با گوشت گوسفند یا ترکیبی از گوشت گوسفند و گوساله تهیه میکنند، اما نوع دیگری هم از این غذا وجود دارد؛ کباب تابهای با مرغ که با گوشت سینه یا ترکیبی از گوشت سینه و ران مرغ تهیه میشود و مزایای زیادی نسبت به کباب تابهای با گوشت قرمز دارد. یکی از مزایای کباب تابهای مرغ این است که سریعتر آماده میشود. مزیت دیگر، قیمت پایینتر مرغ نسبت به گوشت است.
مواد لازم :
- مرغ: ۴ تکه میکس یا چرخ شده
- پیاز: ۱ عدد متوسط
- سیر: ۳ حبه
- فلفل دلمهای: ۱ عدد
- آرد سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری
- زعفران: به میزان لازم
- کره: ۴۰ گرم آب شده
- سماق: ۱ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویهی مرغ، پودر پاپریکا: به میزان لازم
- سبزیجات برای کنار غذا: به میزان دلخواه
طرز تهیه کباب تابهای مرغ
-
مرحله اول
برای شروع پیاز را رنده کنید. حتی میتوانید آن را در میکسر خرد کنید، اما دقت کنید که در هر ۲ صورت باید آب آن را بگیرید. سپس سیرها را خرد یا رنده و به آن اضافه کنید.
-
مرحله دوم
فلفل دلمهای را اضافه و همراه سیر و پیاز میکس کنید.
-
مرحله سوم
وقتی رنگ مواد تغییر کرد تمام ادویهها شامل نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویهی مرغ، پاپریکا و سماق را همراه کرهی آب شده، زعفران و آب لیمو ترش به مخلوط اضافه کنید تا به شکل یک پوره در بیایند.
-
مرحله چهارم
مرغ میکس شده را همراه آرد سوخاری و پورهی پیاز و سیر در یک ظرف بزرگ بریزید و تمام مواد را خوب با هم ورز دهید.
-
مرحله پنجم
مواد را آنقدر ورز دهید که ظاهر آن شبیه به تصویر شود. سپس روی آن را سلفون بکشید و برای حداقل یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
-
مرحله ششم
بعد از این که مواد استراحت کرد آن را از یخچال خارج کنید. کف تابهی گریل را با استفاده از فرچه کمی چرب کنید و مایهی کباب را با یک سانتیمتر فاصله از اطراف تابه و به ضخامت ۱ سانتیمتر کف تابه پهن کنید.
-
مرحله هفتم
با استفاده از کاردک، کباب را کف تابه تقسیمبندی و روی آن شیار ایجاد کنید تا مغز پخت شود.
-
مرحله هشتم
تابه را روی شعله با حرارت متوسط قرار دهید و کبابها را یک بار پشتورو کنید تا دو طرف آنها طلایی شود. نیازی به گذاشتن درب تابه نیست؛ قطر کباب به اندازهای است که با یک بار پشتورو کردن کاملا پخته میشود.
-
مرحله آخر
در آخر با استفاده از همان فرچه کمی کره و زعفران دمکرده روی کباب بمالید و کباب را به همراه سبزیجات گریل شده سرو کنید
نکته :
- مصرف گوشتهای سفید مانند مرغ و ماهی برای بدن بهتر از گوشت قرمز است؛ خصوصا در سنین بالا و برای افرادی که مشکلاتی مثل فشار خون یا ناراحتیهای قلبی دارند.
ویدئو آموزش طرز تهیه کباب تابهای مرغ
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.