طرز تهیه پودینگ موز

طرز تهیه پودینگ موز

پودینگ موز

 

اگر دنبال یک دسر خوشمزه و لطیف هستید، پودینگ موز انتخاب خوبی است؛ یک دسر خنک و خوشمزه که خصوصا برای روزهای بهار و تابستان در کنار قهوه مناسب است. پودینگ موز را بهتر است از شب قبل آماده کنید و اجازه دهید خوب در یخچال استراحت کند تا یکی از خوشمزه‌ترین دسرها را داشته باشید.قدمت دستور پخت پودینگ موز به اوایل قرن ۱۹ میلادی برمی‌گردد؛ زمانی که به واسطه‌ی اختراع کشتی بخار، موز از آمریکای مرکزی و جنوبی به آمریکای شمالی راه پیدا کرد. در آن زمان موز در همه جا رشد نمی‌کرد و میوه‌ی خاصی محسوب می‌شد.

 

 

مواد لازم :

  • موز: ۴ عدد
  • شکر: یک‌سوم پیمانه
  • کره: ۳۰۰ گرم
  • شیر سرد: ۲ پیمانه
  • پنیر خامه‌ای: ۲۰۰ گرم
  • مینی کوکی نارگیلی یا بیسکوییت پتی‌بور: ۴ بسته
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • خامه قنادی: ۳۰۰ گرم
  • نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل: ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه پودینگ موز

 

  • مرحله اول

نصف پیمانه از شیر سرد را با زرده‌های تخم مرغ، نشاسته ذرت، وانیل و شکر در یک قابلمه مخلوط کنید تا نشاسته و شکر کاملا در شیر حل شوند. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.

 

  • مرحله دوم

زمانی که نشاسته ذرت کاملا در شیر حل شد، شیر باقی مانده را به قابلمه اضافه کنید. مخلوط را مدام هم بزنید تا غلیظ شود.

 

  • مرحله سوم

بعد از این که ترکیب شما به غلظت رسید، کره و وانیل را به آن اضافه کنید. روی این مایه را با استفاده از یک سلفون یا پلاستیک بپوشانید تا رویه نبندد.

 

  • مرحله چهارم

در فاصله‌ای که مایه‌ی پودینگ خنک می‌شود، خامه‌ی قنادی را که ۳ تا ۴ ساعت قبل از فریزر خارج کرده‌اید برای هم زدن آماده کنید. دقت کنید که خامه‌ی قنادی باید کاملا شل شده باشد.

 

  • مرحله پنجم

خامه را با همزن برقی بزنید. این کار را تا جایی ادامه دهید که خامه مانند عکس فرم بگیرد و رد پره‌های همزن روی آن بماند. حالا پنیر خامه‌ای را اضافه و کمی مخلوط کنید. ترکیب خامه را تا زمانی که مایه‌ی پودینگ خنک می‌شود در یخچال قرار دهید.

 

  • مرحله ششم

بعد از این که مایه‌ی پودینگ کاملا خنک شد، مخلوط خامه و پنیر را به آن اضافه و مواد را با هم مخلوط کنید.

 

  • مرحله هفتم

مینی‌کوکی یا بیسکوییت را دانه دانه در شیر فرو ببرید و کف ظرف سرو بچینید. سپس یک لایه موز ورقه ورقه شده و بعد یک لایه از مایه‌ی پودینگ را اضافه کنید. می‌توانید برای طعم بهتر کمی هم گردوی خرد شده روی موزها بریزید. این کار را به ترتیب و لایه به لایه تا اتمام مواد تکرار کنید.

 

  • مرحله هشتم

ظرف را برای مدت حداقل یک شب در یخچال قرار دهید و بعد سرو کنید.

 


نکات : 

  1. مواد لازم برای تهیه ذکر شده برای 8 نفر می باشد.
  2. پودینگ موزی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
  3. ابتدا پودینگ موز را با کیک اسفنجی تهیه می‌کردند، اما به مرور تغییراتی در دستور پخت آن ایجاد شد؛ یکی از ماندگارترین تغییرات استفاده از بیسکوئیت به جای کیک بود که تهیه پودینگ را ساده‌تر و سریع‌تر می‌کرد.

 

 

ویدئو آموزش طرز تهیه پودینگ موز

 

طرز تهیه پودینگ موز

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!