طرز تهیه پلو یونانی + ویدئو آموزشی
پلو یونانی
پلو یونانی از انواع غذاهای معروف و پرطرفدار در کشور اروپا است که این پلوی مخلوط طعم بی نظیر و متفاوتی دارد و اگر شما به پخت غذاهای فرنگی علاقه مند هستید بهتر است از پخت این پلوی معروف و خوشمزه در منزل غافل نشوید. پلو یونانی با مرغ و ذرت و نخودفرنگی تهیه میشود و تهیه آن خیلی راحت است. در برخی از دستورهای پلو یونانی، مواد داخلی به طور جداگانه از برنج تهیه و سپس با برنج مخلوط میشوند و یا روی آن ریخته میشوند. اما در این دستور، مواد لابهلای پلو به صورت لایه به لایه قرار میگیرند
مواد لازم :










www.soochella.ir
روش پخت پلو یونانی :
-
مرحله اول
قارچ را ورقه ای خورد کنید و با حرارت بالا تفت بدهید تا آب آن خشک شود.
-
مرحله دوم
فلفل دلمه ای های سبز و قرمز را نگینی خرد کنید و همراه روغن زیتون کمی تفت بدهید.
-
مرحله سوم
سینه مرغ را پخته و سپس ریش ریش کنید و روی آنها کمی نمک بپاشید تا مزه دار شوند.
-
مرحله چهارم
زعفران دم کرده را آماده کنید .
-
مرحله پنجم
برنج سفید را که از قبل در آب نمک خیس کرده اید را آبکش کنید و برنج را دم بگزارید تا بپزد.
-
مرحله ششم
حالا تا زمانیکه برنج سفید دم می کشد مواد داخل پلو یونانی را آماده کنید.
-
مرحله هفتم
نصف زعفران دم کرده را داخل مرغ های ریش شده بریزید و با چنگال خوب مخلوط کنید تا مرغ ها کاملا آغشته به زعفران شوند.
-
مرحله هشتم
حالا فلفل دلمه ای ، قارچ نخود فرنگی و ذرت را مخلوط کنید و به آنها نمک و فلفل بریزید و حدود 2 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید.
-
مرحله نهم
سپس نصف برنج را با مابقی زعفران دم کرده مخلوط کنید . تا دورنگ برنج سفید و زرد داشته باشید.
-
مرحله دهم
حالا برنج سفید ، برنج زعفرانی ، مرغ ریش ریش شده زعفرانی و مواد داخل پلو یونانی را با هم مخلوط کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
-
مرحله یازدهم
در نهایت پلو یونانی را با سلیقه خود با پیاز سرخ شده و زرشک تزیین کنید.
نکات تکمیلی در پخت پلو یونانی :
- پلو یونانی با مرغ جزو غذای ملل – یونانی میباشد.
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
- برای تهیه پلو یونانیحتما از فلفل های رنگی سبز و قرمز استفاده کنید تا غذا ترکیبی از انواع رنگ ها باشد و ظاهری زیبا داشته باشد.
- پلو یونانی بیشتر به صورت پلو با خورش میل میشود، ولی شما میتوانید این غذای خوشمزه را به صورت کته با مخلوط سبزیجات و مرغ به صورت لا به لا نیز بپزید.
- ابتدا گوجه فرنگیها را به مدت ۳۰ ثانیه در مقداری آب جوش بجوشانید سپس پوست گوجهها را بکنید و گوجهها را درون مخلوط کن بریزید و آنها را میکس کنید میتوانید در صورت تمایل گوجه فرنگیهای میکس شده را در صافی بریزید و تخمهای آنها را جدا کنید.
- در طرز تهیه پلو یونانی بهتر است مرغ را با انواع ادویههای دلخواه مزه دار کنید سپس آن را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
- در صورت دلخواه می توانید داخل مواد پلو یونانی ، زرشک نیز اضافه کنید.
ویدئو آموزش طرز تهیه پلو یونانی
منبع : تیم سوچلا
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.