طرز تهیه پلو یونانی + ویدئو آموزشی

پلو یونانی

پلو یونانی از انواع غذاهای معروف و پرطرفدار در کشور اروپا است که این پلوی مخلوط طعم بی نظیر و متفاوتی دارد و اگر شما به پخت غذاهای فرنگی علاقه مند هستید بهتر است از پخت این پلوی معروف و خوشمزه در منزل غافل نشوید. پلو یونانی با مرغ و ذرت و نخودفرنگی تهیه می‌شود و تهیه آن خیلی راحت است. در برخی از دستورهای پلو یونانی، مواد داخلی به طور جداگانه از برنج تهیه و سپس با برنج مخلوط می‌شوند و یا روی آن ریخته می‌شوند. اما در این دستور، مواد لابه‌لای پلو به صورت لایه به لایه قرار می‌گیرند

 

مواد لازم :

برنج : 2 پیمانه
فلفل دلمه ای : به مقدار لازم
نخود فرنگی : نصف لیوان
ذرت : 1 قوطی
قارچ : 500 گرم
مرغ : 1 عدد سینه
آب مرغ : 3 لیوان
روغن : به مقدار لازم
پیاز : سرخ شده 4 قاشق
زعفران : به مقدار لازم

www.soochella.ir

روش پخت پلو یونانی :

 

  • مرحله اول

قارچ را ورقه ای خورد کنید و با حرارت بالا تفت بدهید تا آب آن خشک شود.

  • مرحله دوم

فلفل دلمه ای های سبز و قرمز را نگینی خرد کنید و همراه روغن زیتون کمی تفت بدهید.

  • مرحله سوم

سینه مرغ را پخته و سپس ریش ریش کنید و روی آنها کمی نمک بپاشید تا مزه دار شوند.

  • مرحله چهارم

زعفران دم کرده را آماده کنید .

  • مرحله پنجم

برنج سفید را که از قبل در آب نمک خیس کرده اید را آبکش کنید و برنج را دم بگزارید تا بپزد.

  • مرحله ششم

حالا تا زمانیکه برنج سفید دم می کشد مواد داخل پلو یونانی را آماده کنید.

  • مرحله هفتم

نصف زعفران دم کرده را داخل مرغ های ریش شده بریزید و با چنگال خوب مخلوط کنید تا مرغ ها کاملا آغشته به زعفران شوند.

  • مرحله هشتم

حالا فلفل دلمه ای ، قارچ نخود فرنگی و ذرت را مخلوط کنید و به آنها نمک و فلفل بریزید و حدود 2 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید.

  • مرحله نهم

سپس نصف برنج را با مابقی زعفران دم کرده مخلوط کنید . تا دورنگ برنج سفید و زرد داشته باشید.

  • مرحله دهم

حالا برنج سفید ، برنج زعفرانی ، مرغ ریش ریش شده زعفرانی و مواد داخل پلو یونانی را با هم مخلوط کنید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.

  • مرحله یازدهم

در نهایت پلو یونانی را با سلیقه خود با پیاز سرخ شده و زرشک تزیین کنید.

 


نکات تکمیلی در پخت پلو یونانی :

  1. پلو یونانی با مرغ جزو غذای ملل – یونانی میباشد.
  2. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
  3. برای تهیه پلو یونانیحتما از فلفل های رنگی سبز و قرمز استفاده کنید تا غذا ترکیبی از انواع رنگ ها باشد و ظاهری زیبا داشته باشد.
  4. پلو یونانی بیشتر به صورت پلو با خورش میل می‌شود، ولی شما می‌توانید این غذای خوشمزه را به صورت کته با مخلوط سبزیجات و مرغ به صورت لا به لا نیز بپزید.
  5. ابتدا گوجه فرنگی‌ها را به مدت ۳۰ ثانیه در مقداری آب جوش بجوشانید سپس پوست گوجه‌ها را بکنید و گوجه‌ها را درون مخلوط کن بریزید و آن‌ها را میکس کنید می‌توانید در صورت تمایل گوجه فرنگی‌های میکس شده را در صافی بریزید و تخم‌های آن‌ها را جدا کنید.
  6. در طرز تهیه پلو یونانی بهتر است مرغ را با انواع ادویه‌های دلخواه مزه دار کنید سپس آن را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
  7. در صورت دلخواه می توانید داخل مواد پلو یونانی ، زرشک نیز اضافه کنید.

 


ویدئو آموزش طرز تهیه پلو یونانی

منبع : تیم سوچلا

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!