طرز تهیه پلو ژاپنی

پلو ژاپنی

 

طرز تهیه پلو ژاپنی ، اگر دوست دارید تنوعی به غذاهای روزانه تان بدهید پیشنهاد ما به شما برنج ژاپنی است که علاوه بر این که طرز تهیه آسانی دارد طعم جدید و خوشمزه ای نیز دارد.

 

 

مواد لازم :

برنج : 300 گرم

روغن مایع  : 3 قاشق غذاخوری

تخم مرغ : 3 عدد

نمک : به مقدار کافی

میگو پاک کرده : 250 گرم

ژامبون یا کالباس : 150 گرم

نخود سبز پخته شده : 1 لیوان

فلفل دلمه : 2 عدد

 

مواد لازم پلو ژاپنی

دستور پخت پلو ژاپنی

 

  • مرحله اول

300گرم برنج را با 4 لیوان آب(یا 3 لیوان آب که بستگی به نوع برنج دارد) و مقداری نمک و روغن در قابلمه ایی ریخته و بگذارید با حرارت ملایم بپزد.

 

  • مرحله دوم

150 گرم ژامبون و 2 عدد فلفل دلمه ایی( هردو رنگ زرد و قرمز برای خوش رنگ تر شدن پلو) را به قطعات کوچک خرد می کنیم، فلفل دلمه ایی را در تابه ایی حاوی روغن ریخته و تفت می دهیم تا نرم شود سپس ژامبون خرد شده و 250 میگو پاک کرده را به فلفل می افزاییم و تفت می دهیم تا همه مواد نرم شوند.

 

  • مرحله سوم

تابه ای را روی گاز گذاشته تا گرم شود، سپس 3 عدد تخم مرغ ها را در ظرفی شیشه ایی میشکنیم و مقداری نمک و فلفل به آن افزوده و هم می زنیم، تخم مرغ های زده شده را به تابه داغ حاوی روغن می افزاییم و کمی که بسته شد مدام هم می زنیم تا تخم مرغ به قطعات کوچک پخته شده تبدیل شود سپس تابه را از روی حرارت بر میداریم.

 

  • مرحله چهارم

تخم مرغ های ریزه ریزه را با نخود سبزی که از قبل پخته ایم به همراه مایه میگو، کالباس و فلفل دلمه ایی که از قبل تهیه کرده بودیم ترکیب می کنیم سپس همه مواد را درون قابلمه برنج می ریزیم و همه مواد را بهم میزنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا چند دقیقه با حرارت ملایم بپزند. سپس مواد را در ظرف مناسب کشیده و نوش جان کنید.

 


نکات تکمیلی در مورد پلو مرغ اسپانیایی

  1. پلو مرغ اسپانیایی جزو غذای ملل – ژاپن میباشد.
  2. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
  3. می توانید بسته به ذائقه خود از هویج نگینی پخته شده نیز در این پلو استفاده کنید.

 

طرز تهیه پلو ژاپنی

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

error: Content is protected !!