طرز تهیه پلو ژاپنی
پلو ژاپنی
طرز تهیه پلو ژاپنی ، اگر دوست دارید تنوعی به غذاهای روزانه تان بدهید پیشنهاد ما به شما برنج ژاپنی است که علاوه بر این که طرز تهیه آسانی دارد طعم جدید و خوشمزه ای نیز دارد.
مواد لازم :

روغن مایع : 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ : 3 عدد
نمک : به مقدار کافی
میگو پاک کرده : 250 گرم
ژامبون یا کالباس : 150 گرم
نخود سبز پخته شده : 1 لیوان
فلفل دلمه : 2 عدد
دستور پخت پلو ژاپنی
-
مرحله اول
300گرم برنج را با 4 لیوان آب(یا 3 لیوان آب که بستگی به نوع برنج دارد) و مقداری نمک و روغن در قابلمه ایی ریخته و بگذارید با حرارت ملایم بپزد.
-
مرحله دوم
150 گرم ژامبون و 2 عدد فلفل دلمه ایی( هردو رنگ زرد و قرمز برای خوش رنگ تر شدن پلو) را به قطعات کوچک خرد می کنیم، فلفل دلمه ایی را در تابه ایی حاوی روغن ریخته و تفت می دهیم تا نرم شود سپس ژامبون خرد شده و 250 میگو پاک کرده را به فلفل می افزاییم و تفت می دهیم تا همه مواد نرم شوند.
-
مرحله سوم
تابه ای را روی گاز گذاشته تا گرم شود، سپس 3 عدد تخم مرغ ها را در ظرفی شیشه ایی میشکنیم و مقداری نمک و فلفل به آن افزوده و هم می زنیم، تخم مرغ های زده شده را به تابه داغ حاوی روغن می افزاییم و کمی که بسته شد مدام هم می زنیم تا تخم مرغ به قطعات کوچک پخته شده تبدیل شود سپس تابه را از روی حرارت بر میداریم.
-
مرحله چهارم
تخم مرغ های ریزه ریزه را با نخود سبزی که از قبل پخته ایم به همراه مایه میگو، کالباس و فلفل دلمه ایی که از قبل تهیه کرده بودیم ترکیب می کنیم سپس همه مواد را درون قابلمه برنج می ریزیم و همه مواد را بهم میزنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا چند دقیقه با حرارت ملایم بپزند. سپس مواد را در ظرف مناسب کشیده و نوش جان کنید.
نکات تکمیلی در مورد پلو مرغ اسپانیایی
- پلو مرغ اسپانیایی جزو غذای ملل – ژاپن میباشد.
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
- می توانید بسته به ذائقه خود از هویج نگینی پخته شده نیز در این پلو استفاده کنید.
طرز تهیه پلو ژاپنی
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.