طرز تهیه پلو پاکستانی

طرز تهیه پلو پاکستانی

پلو پاکستانی

پلوی پاکستانی یک غذای عالی برای افرادی که رژیم غذایی سبزیجات دارند بسیار مناسب است.

پلو پاکستانی را به عنوان یک غذای جدید و پرخاصیت بیاموزید

 

مواد لازم :

برنج : 5 پیمانه

نخود فرنگی : 250 گرم

فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری

پیاز: 2 عدد

سیر : 2 حبه

هل : 5 عدد

هویج : 2 عدد

گل کلم : 100 گرم

دارچین، زرد چوبه و نمک​ و روغن : به میزان لازم

طرز تهیه پلو پاکستانی :

www.soochella.ir

  • مرحله اول

ابتدا برنج را بشویید و بگذارید خیس بخورد ، مقداری آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

  • مرحله دوم

در این فاصله ، پیاز را رنده کرده و با روغن تفت دهید ، سیر له شده و هویج خلالی را اضافه کنید و سرخ نمایید.

  • مرحله سوم

نمک ، فلفل ، پودر هل ، دارچین و زردچوبه را بریزید ، در ادامه گلم کلم را خرد کرده و بیافزایید. در آخر نخود فرنگی ها را افزوده و مواد را کمی تفت دهید.

  • مرحله چهارم

حالا برنج را در آب جوش بریزید و طبق دستور پخت آن را آبکش کنید ، برنج آبکش شده و موادی که آماده کرده اید را در قابلمه ای لایه به لایه بریزید و بگذارید دم بکشد.

  • مرحله پنجم

بعد از چند دقیقه روغن را به همراه مقداری زردچوبه گرم کرده و روی برنج بریزید.

  • مرحله ششم

بعد از اینکه برنج دم کشید آن را در ظرف ظرف مورد نظر بکشید و میل کنید.

soochella


نکات تکمیلی در مورد پلو پاکستانی :

  1. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
  2. پلوی پاکستانی، غذای مناسبی برای وعده ناهار و شام محسوب میشود.
  3. برخی دستورهای غذایی این غذا را بدون گل کلم طبخ میکنند.
  4. این کته گوشت ندارد ولی در صورت تمایل به آن گوشت تکه ای اضافه کنید.
  5. این غذا با افزودن گرد غوره خوشمزه تر میشود.

طرز تهیه پلو پاکستانی

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!