طرز تهیه پلو مکزیکی

طرز تهیه پلو مکزیکی + ویدئو آموزشی

پلو مکزیکی

شاید شما هم غذاهای مکزیکی را با سالادهای سبزی که چیپس تورتیلا رویشان ریخته شده و عطر سس مخصوصشان همه جا را پر کرده بشناسید؛ اما بد نیست بدانید که در سفره مکزیکی‌های دوستدار سبزیجات اغلب بساط آماده کردن پلو هم به راه است. اما پلوی مکزیکی که با برنج دانه‌بلند آماده می‌شود، شباهت زیادی با پلوهای ایرانی ندارد. برای تهیه این غذای سنتی مکزیکی، باز هم باید دست به دامان ادویه‌ها و سس‌ها شوید و در آخر هم برنجی با طعم متفاوت و عطر عالی مثل سوچلا طلایی را روی میز بگذارید. اگر یکی از طرفداران غذاهای تند و معطر مکزیکی هستید، در این مطلب همراه ما باشید و طرز تهیه پلو مکزیکی خوش‌طعم را بخوانید.

 

مواد لازم :

گوجه فرنگی : 4 عدد متوسط
پیاز : 2 عدد کوچک
برنج : 3 پیمانه
روغن گیاهی : 2 فنجان
سیر رنده شده : 3 حبه
آب مرغ : 5 فنجان
رب گوجه : 2 قاشق غذاخوری
نمک : 2 قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز : 2 قاشق چایخوری

 

 

دستور پخت :

  • مرحله اول

طرز تهیه این غذا به این صورت است که لازم است شما حداقل نیم ساعت قبل از پخت برنج آن را خیس نمایید. سپس در غذاساز یا مخلوط کن گوجه و پیاز را خرد کرده و مخلوط کنید تا بافتی پوره مانند و یک دست ایجاد شود.

  • مرحله دوم

روغن را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

  • مرحله سوم

صبر کنید تا روغن به مدت ۱ الی ۲ دقیقه داغ شود برای مطمئن شدن از این که روغن داغ شده است یا نه، چند دانه برنج را داخل روغن می‌اندازیم اگر صدای جلز و ولز کرد یعنی به اندازه‌ی کافی روغن داغ شده است

  • مرحله چهارم

باید در این مرحله برنج را داخل روغن داغ شده بریزید و و آن را سرخ کنید به مدت ۵ دقیقه تا رنگ برنج تیره شود.

  • مرحله پنجم

اکنون حرارت را کم کنید و سیر را رنده کرده و به آن اضافه می‌کنیم. در زمان رنده کردن سیر مواظب دست‌های خود باشید.

  • مرحله ششم

۱ الی ۲ دقیقه برنج را همراه با سیر رنده‌ شده تفت می‌دهیم. این غذا به دلیل وجود سیر بوی بسیار خوبی دارد.

  • مرحله هفتم

سپس پوره گوجه و پیاز، آب مرغ، رب گوجه و فلفل قرمز را به برنج اضافه می‌کنیم و در آخر نمک به مقدار مورد نیاز به آن اضافه می‌کنیم.

  • مرحله هشتم

اکنون باید حرارت را کمی زیاد کنیم تا آب مرغ به جوش آید. لازم به ذکر است که آب مرغ باید به اندازه‌ای باشد که برنج شما زمانی که آماده شد له نشود.

  • مرحله نهم

زمانی که به جوش آمد حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید. پلوی مکزیکی نیاز دارد حدود ۴۰ دقیقه دم بکشد البته بستگی به نوع برنج خریداری شده توسط شما هم دارد.

  • مرحله دهم

اگر هم مایل بودید پلو را می‌توانید در زمانی که آب مرغ به جوش آمد داخل فر گذاشته و با دمای ۱۷۶ درجه سانتی گراد تنظیم کرده تا دم بکشد.

  • در آخر

قابل تذکر است که قبل گذاشتن قابلمه داخل فر باید فر را از قبل گرم کرده باشید.

soochella.ir


نکاتی برای تهیه پلو مکزیکی :

  1. پلو مرغ آفریقایی جزو غذای ملل – مکزیک میباشد.
  2. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفرمناسب میباشد .
  3. معمولاً  هم می‌توانید به تنهایی استفاده شود و یا برای دورچین مرغ و گوشت استفاده شود.
  4. این برنج را با کاسه‌های کوچک قالب بزنید و از آن به عنوان دورچین سینی مزه استفاده کنید برای تزئین از نخود فرنگی ، سبزی و ذرت استفاده کنید.

ویدئو آموزش طرز تهیه پلو مکزیکی

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!