طرز تهیه پلو قرمز کلمبیایی
پلو قرمز کلمبیایی
فرهنگ غذایی کشور کلمبیا، برنج ماده اصلی خیلی از غذاها است. یکی از غذاهای کلمبیایی که به ذائقه یک ایرانی نزدیک است پلو قرمز کلمبیایی است. در در طرز تهیه پلو قرمز کلمبیایی این غذا، برنج را همراه با آب مرغ و مرغ پخته و همراه سس کچاپ و سبزیجات متنوع سرو میکنند. این غذای کلمبیایی را در منزل تهیه کنید و آن را به همراه مرغ سرخ شده سرو کنید و از طعم جدید و خوشمزه آن لذت ببرید.
مواد لازم پلو قرمز کلمبیایی :
- روغن زیتون : ۱ قاشق غذا خوری
- ران مرغ : ۴ تکه
- نمک : ۲ قاشق چایی خوری
- فلفل سیاه و سفید تازه : یک دوم قاشق چایی خوری
- پیاز : ۱ عدد کوچک خرد شده
- میخک سیر : ۲ عدد
- فلفل قرمز و سبز : ۱ عدد خرد شده
- گوجه فرنگی کنسرو شده : یک و سه چهارم پیمانه فنجان
- رب : ۱ قاشق غذا خوری
- برنج ترجیحا از نوع کشیده و بلند : ۱ فنجان
- جعفری خرد شده تازه :۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه پلو قرمز کلمبیایی :
-
مرحله اول
مقداری روغن داخل یک تابه بزرگ و گود بریزید و مرغ را با مقداری نمک، زردچوبه و فلفل به تابه اضافه کنید و تا زمانی که کاملا سرخ و قهوهای نشده، آن را برنگردانید.
-
مرحله دوم
حرارت را تا حد متوسط کم کنید. هویج، پیاز و سیر را به تابه اضافه کرده و خوب تفت دهید تا پیاز شروع به نرم شدن بکند.
-
مرحله سوم
سپس فلفلهای سبز و قرمز زا اضافه کرده و دوباره صبر کنید تا فلفلها خوب نرم شوند.
-
مرحله چهارم
گوجه فرنگیها، رب گوجه فرنگی و مقداری آب مرغ را با کمی نمک و فلفل داخل یک قابلمه روی حرارت قرار دهید تا زمانی که به جوش آیند.
-
مرحله پنجم
سپس برنج را اضافه کرده و مرغ را لابهلای مواد قرار دهید تا مرغ و برنج با هم بپزند.
-
مرحله ششم
بعد از ۲۰ تا ۲۵ دقیقه غذا آماده است. آن را در ظرفی مناسب سرو کرده و با مقداری جعفری خرد شده تزیین کنید.
soochella.ir
ویدئو آموزش طرز تهیه پلو قرمز کلمبیایی
بزودی..
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.