طرز تهیه پلو سبزیجات + ویدئو آموزشی
پلو سبزیجات
این غذای اصیل هندی یک پلوی کاملا گیاهی است که فاقد گوشت است و به دلیل وجود سبزیجات و ادویه فراوانی که دارد غذایی بسیار خوشمزه و خوش عطری است این پلو رژیمی محسوب شده و برای کسانی که میخواهند کالری کمی دریافت کنند بسیار مناسب است.
مواد لازم :























www.soochella.ir
طرز تهیه و دستور پخت :
-
مرحله اول
برنج را شسته و نیم ساعت در مقداری آب بگذارید تا خیسانده شود سپس آبکشی کنید.
-
مرحله دوم
گل کلم های خرد شده را می شوییم و آبکشی میکنیم ، برای مطمئن شدن از این که هیچ حشرهای در گل کلم نمانده میتوانید گل کلم ها را در آب جوش ریخته و به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید.
-
مرحله سوم
روغن را از قبل داخل تابه ریخته و اکنون ۳ دقیقه است که روغن ما داغ شده سپس برگ بو ، دانه هل ، میخک و چوب دارچین را داخل آن میریزیم و تفت میدهیم بعد از چند دقیقه بوی خوش ادویه ها به مشامتان خواهد رسید.
-
مرحله چهارم
پیازهای خرد شده را به تابه اضافه کرده و خوب سرخ میکنیم میتوانید کمی نمک اضافه کنید تا سریع تر طلایی شوند.
-
مرحله پنجم
اکنون زمان آن رسیده که زنجبیل رنده شده و سیر را که قبلا له کرده ایم به داخل تابه ریخته و تفت می دهیم ، گوجه خرد شده را اضافه و به مدت ۱ دقیقه تفت می دهیم.
-
مرحله ششم
سیب زمینی که به صورت نگینی خرد شده را اضافه و به مدت ۵ دقیقه تفت میدهیم هویج و لوبیا سبز خرد شده و نخود فرنگی و گل کلمها را به آن اضافه میکنیم مخلوط سبزیجات را درون تابه تفت میدهیم.
-
مرحله هفتم
حالا باید برگ نعنا و گشنیز خرد شده، فلفل سبز و پودر فلفل قرمز، پودر گشنیز و زردچوبه را مقدار مناسب داخل مخلوط سبزیجاتمان بریزیم و در آخر آب لیمو را اضافه میکنیم.
-
مرحله هشتم
برنج را داخل قابلمه ریخته و با سبزیجات مخلوط میکنیم سعی کنید برنج را خوب هم بزنید تا به همهی مواد برسد.
-
مرحله نهم
سه فنجان آب داخل مواد ریخته و با کمی نمک که غذای ما را مزه دار میکند اضافه میکنیم در قابلمه را گذاشته و حرارت را کم میکنیم تا این پلو به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه به آرامی بپزد و دم بکشد.
-
مرحله دهم
زمان پخت این غذا بستگی به نوع برنج شما و این که چه مقدار برنج را گذاشتهاید تا خیس بخورد و نوع ظرف شما در هنگام پخت و .. بستگی دارد ، پس از این مدت پلو را از روی حرارت برداشته و اجازه میدهیم به مدت ۵ دقیقه خنک شود.
www.soochella.ir
——————————————————————————————————————————————————————————————————–
نکات تکمیلی پلو سبزیجات :
- پلو مرغ آفریقایی جزو غذای ملل – غرب آفریقا میباشد.
- داخل ظرف سرو ریخته و در کنار این پلو میتوانید با کمی ماست نوش جان کنید.
- این یک غذای اصیل هندی است پس از وجود این همه ادویه تعجب نکنید اگر فکر میکنید که نمیتوانید این ادویههای تند را استفاده کنید میتوانید میزان آنها را تغییر دهید.
- برای پخت بهتر برنج میتوانید از دم کنی استفاده شود.
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفرمناسب میباشد .
——————————————————————————————————————————————————————————————————–
ویدئو آموزش طرز تهیه پلو سبزیجات
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.