طرز تهیه پلو بندری + ویدئو آموزشی
پلو بندری
پلو بندری یک غذای خوشمزه محلی و آسان پخت پیشنهاد میکنم یکبار هم که شده این پلو را تهیه و از طعم آن لذت ببرید :
soochella




طرز تهیه پلو بندری با تن ماهی
soochella.ir
-
مرحله اول
پیاز و سیر را خرد کنید.
-
مرحله دوم
تن ماهی را به تکه های کوچک تر تقسیم کنید.
-
مرحله سوم
گوجه فرنگی را نگینی خرد کنید.
-
مرحله چهارم
از سبزی معطر مورد نظر مانند گشنیز، شوید، ترخون و جعفری و یا ترکیبی از آن ها استفاده کنید. سبزی را تمیز بشویید و آن را خرد کنید.
-
مرحله پنجم
برنج را از ۱ تا 3 ساعت قبل در آب نمک خیس کنید.
-
مرحله ششم
برای تند تر شدن طعم غذا می توانید ۱ عدد فلفل سبز تند را خرد کرده و به همراه گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید.
-
مرحله هفتم
در قابلمه ای روی حرارت متوسط، کمی روغن بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا نرم شوند.
-
مرحله هشتم
تن ماهی و گوجه فرنگی خرد شده را به آن ها اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید.
-
مرحله نهم
آن را به سبزی خرد شده همراه نمک، فلفل و ادویه کاری اضافه کنید و برای ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید.
-
مرحله دهم
برنج را( به همراه آب آن) و زعفران دم کرده به سایر مواد اضافه کنید. بگذارید تا آب آن کشیده شود و سپس آن را دم بگذارید
-
مرحله آخر
در نهایت پلو بندری را در ظرف کشیده و روی آن را با زعفران و تن ماهی تزئین میکنیم به یاد داشته باشید طعم این پلو کمی تند است .
نکات در طرز تهیه پلو بندری :
پلو بندری جزو غذای محلی – جنوبی میباشد.
طعم این پلو باید کمی تند باشد، بنابراین می توانید از مقداری فلفل قرمز پودر شده استفاده کنید.
این غذا با میگو نیز سرو میشود ، تحت عنوان پلو بندری با میگو به این ترتیب که به جای استفاده از تن ماهی از میگو استفاده میشود .
همانطور که در تصاویر مشاهده میفرمایید میتوان برای تزئین ظرف نیمی از برنج را با مواد مخلوط کرده و مابقی را در هنگام سرو و میل غذا مخلوط کرد .
www.soochella.ir
ویدئو آموزش طرز تهیه پلو بندری
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.