طرز تهیه ناگت مرغ

طرز تهیه ناگت مرغ

ناگت مرغ

ناگت مرغ یا مرغ لقمه‌ای یکی از معروف‌ترین غذاهای حاضری است که خیلی سریع آماده می‌شود و اکثر بچه‌ها و پدر و مادرها عاشق آن هستند. جالب است بدانید که اولین ناگت مرغ در دهه‌ی پنجاه میلادی توسط یک محقق غذا به نام رابرت سی. بیکر اختراع شد و رفته رفته به رستوران‌های مختلف در سراسر دنیا راه پیدا کرد. طرز تهیه ناگت مرغ خانگی ساده و طعم آن از تمام ناگت‌هایی که در فست‌فودها پیدا می‌شود خوشمزه‌تر است. ناگت مرغ از ترکیب سینه‌ی مرغ با چند ادویه و پنیر تهیه و سپس در تخم مرغ و آرد سوخاری غلطانده و سرخ می‌شود.

 

 

مواد لازم :

  • سینه‌ی مرغ خرد شده: ۲ عدد
  • آرد سوخاری: ۶ قاشق غذاخوری برای داخل ناگت و به میزان لازم برای روی ناگت
  • آرد سفید: به میزان لازم
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • پیاز رنده شده: ۱ عدد
  • سیر له شده: ۲ حبه
  • پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
  • سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری
  • سس کچاپ: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

مواد لازم برای سیب زمینی کنار ناگت

  • سیب زمینی: ۲ عدد
  • پودر پنیر پارمزان: ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر، پودر پاپریکا، اورگانو و فلفل چیلی: به میزان لازم

 

طرز تهیه ناگت مرغ خانگی

 

  • مرحله اول

سینه‌ی مرغ را با چرخ گوشت یا غذاساز کاملا میکس کنید.

 

  • مرحله دوم

۶ قاشق از آرد سوخاری را به همراه سس خردل، سس کچاپ، پنیر پیتزا، پیاز رنده و آب گرفته شده، سیر رنده شده، نمک و فلفل به مرغ‌ها اضافه و همه‌ی مواد را با هم میکس کنید. اگر سینه‌ی مرغ را چرخ کرده‌اید و به غذاساز دسترسی ندارید، می‌توانید این مواد را به مرغ اضافه کنید و با استفاده از دست مخلوط را چنگ بزنید تا ادویه‌ها به خوبی به خورد مرغ بروند.

 

  • مرحله سوم

وقتی مواد کاملا با هم مخلوط شد و به شکل یک خمیر درآمد، روی آن را با مقداری سلفون بپوشانید و برای مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا به اصطلاح استراحت کند.

 

  • مرحله چهارم

در این مدت می‌توانید سیب زمینی‌های کنار ناگت را آماده کنید. سیب زمینی‌ها را به اندازه‌ی مورد نظر خودتان خرد کنید. می‌توانید پوست سیب زمینی‌ها را خوب بشویید و آن‌ها را با پوست خرد کنید. ۳ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان و مقداری پودر سیر، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، اورگانو و فلفل چیلی را با ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع مخلوط و سیب زمینی‌ها را به آن آغشته کنید.

 

  • مرحله پنجم

یک سینی فر را آماده کنید و سیب زمینی‌ها را در آن بچینید. در صورتی که سیب زمینی‌ها را با پوست خرد کردید، آن‌ها را طوری در سینی قرار دهید که پوست‌شان کف سینی قرار بگیرد.

 

  • مرحله ششم

بعد از نیم ساعت ناگت‌ها را از یخچال خارج کنید و آن‌ها را به فرم دلخواهتان شکل دهید و در ظرف بچینید. سپس آن‌ها را اول در آرد ساده، دوم در تخم مرغ زده شده با نمک و فلفل سیاه و سوم در آرد سوخاری یا پودر پانکو بغلتانید.

 

  • مرحله هفتم

روغن را ترجیحا در یک ظرف گود بریزید و اجازه دهید خوب داغ شود. سپس ناگت‌ها را در آن بیندازید و یک بار پشت و رو کنید. برای سرو ناگت می‌توانید آن را با خیارشور و گوجه فرنگی تزیین کنید.

 


 

ویدئو آموزش طرز تهیه ناگت مرغ

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!