طرز تهیه نان پنیری

طرز تهیه نان پنیری

نان پنیری

 

یکی از خوراکی‌هایی که تقریبا در تمام فرهنگ‌ها وجود دارد نان و پنیر است. پنیر به شکل‌ها و طعم‌های متنوع در کشورهای مختلف تهیه می‌شود و جزئی جدایی‌ناپذیر از رژیم غذایی اکثر مردم دنیاست. یکی از بهترین و ساده‌ترین ترکیب‌هایی که با پنیر می‌توان تهیه کرد، «نان پنیری» (Cheese Bread) است. یک خوراکی خیلی خوشمزه که می‌توان برای صبحانه، عصرانه و حتی پیش غذا سرو کرد. طرز تهیه نان پنیری ساده است؛ فقط کافی است پنیر مورد علاقه‌ی خود را انتخاب کنید و فر یا توستر در خانه داشته باشید.

مواد لازم :

  • شیر گرم: ۱ پیمانه
  • آرد سفید: ۲٫۵ پیمانه
  • روغن مایع: یک‌چهارم پیمانه
  • شکر: ۲ قاشق غذاخوری
  • مایه خمیر فوری: ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر صبحانه: ۳۰۰ گرم
  • جعفری تازه خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • گردو خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
  • کنجد برای تزیین

 

طرز تهیه نان پنیری

 

  • مرحله اول

شیر گرم را با روغن مایع، شکر و مایه خمیر فوری ترکیب کنید و با استفاده از چنگال خوب هم بزنید. سپس درب ظرف را بگذارید و به آن ۱۰ دقیقه زمان بدهید تا مایه خمیر عمل بیاید.

  • مرحله دوم

بعد از ۱۰ دقیقه آرد را به طور تدریجی و در چند مرحله به مواد اضافه کنید. وقتی مواد حالت خمیری به خود گرفت آن را با دست ورز دهید. روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید برای یک ساعت استراحت کند.

  • مرحله سوم

در این فاصله پنیر صبحانه را با جعفری و گردوی خرد شده مخلوط کنید.

  • مرحله چهارم

خمیر حجیم شده را ورز دهید و آن را به تکه‌های کوچک‌تر تقسیم کنید. سطح تخته یا میز کار خود را آردپاشی و خمیرها را روی آن پهن کنید.

  • مرحله پنجم

کمی از مایه پنیر و سبزی را در یک طرف خمیرها بریزید و سپس مانند ویدیو طرف دیگر را به صورت نوارهای باریک موازی برش بزنید. خمیرها را رول کنید و دو سر آن‌ها را به هم برسانید.

  • مرحله ششم

سینی فر را چرب و یک لایه کاغذ روغنی کف آن پهن کنید. نان‌ها را در سینی قرار دهید و روی آن‌ها را زرده‌ی تخم مرغ بمالید تا بعد از پخت طلائی و خوش‌رنگ شوند. در نهایت کمی کنجد روی آن‌ها بپاشید و برای ۲۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد قرار دهید.

 


نکته :

  1. می‌توانید به سلیقه‌ی خودتان از سبزیجات معطر یا مغزهای مختلف هم در کنار پنیر استفاده کنید و از ترکیب آن‌ها با عطر خوش نان داغ و پنیر آب شده لذت ببرید.
  2. اگر از دستگاه خمیر گیر استفاده میکنید که چه بهتر ،اگر نه ده دقیقه حتما خمیر را ورز بذهید تا بعد از پخت میان خمیر پوک و پفکی باشد.

 

 

 

 

ویدئو آموزش طرز تهیه نان پنیری

 

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!