طرز تهیه ماش پلو + ویدئو آموزشی
ماش پلو
ماش پلو یا پلو ماش از جمله غذاهای محبوب و اصیل ایرانی و اتفاقا یک غذای پر از خواص مفید و مقوی است. ماش پلو ساده یا مجلسی را معمولا با گوشت چرخکرده یا تکههای مرغ و حتی گوشت ماهیچه و گردن درست میکنند.
مواد لازم :







طرز تهیه ماش پلو
soochella.ir
-
مرحله اول
ماش را درون آب بریزید و اجازه دهید بپزد. کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید. بعد از اینکه ماشها پختند صبر کنید تا آب آن تبخیر شود.
-
مرحله دوم
برنج را درون کمی آب و نمک قرار دهید تا خیس بخورد. بعد از دو ساعت برنج را به همراه روغن زیتون روی حرارت بگذارید و آنها را به آرامی با هم، هم بزنید تا آب آن به مرور تبخیر شود. قابلمه را روی شعله پخش کن بگذارید و حرارت زیر آن را کم کنید و اجازه دهید تا برنج دم بکشد. در صورتی که برا تهیه برنجتان از پلوپز استفاده میکنید برنج را با روغن زیتون درون آن بریزید و برنج کته درست کنید.
-
مرحله سوم
گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده درون تابهای که کمی روغن درون آن ریختهاید، بریزید و آنها را با هم تفت دهید. سپس کمی نمک، فلفل، زردچوبه و سیر به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادانه دهید. نصف لیوان آب روی گوشت بریزید و در تابه را بگذارید تا گوشت مغز پخت شود. زمانی که آب گوشت تمام شد شعله را خاموش کنید.
-
مرحله چهارم
برنجتان را درون دیس بکشید سپس روی آن را با برنج زعفرانی، ماش و گوشت تزیین کنید.
-
مرحله پنجم
اگر تصمیم دارید برنجتان را آبکش کنید میتوانید ماش را بعد از آبکش کردن برنج لا به لای برنج بریزید و اجازه دهید ماش به همراه برنج دم بکشد.
نکات طلایی ماش پلو :
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
- ماش پلو را میتوانید با هویج ، مرغ ، تخم مرغ، تن ماهی ،گوشت چرخ کرده و یا نیمرو میل کنید که بسیار خوشمزه میشود.
- نسبت ماش و برنج مانند عدس و برنج است.یعنی یک پیمانه ماش در ازای سه پیمانه برنج
- ماش را در حین پخت چندین بار تست کنید تا مطمئن شوید پخته شده است. همچنین نباید بگذارید تا ماش له شود.
- ماش های ریز و سبز را از بقیه ماش ها جدا کنید چون بخاطر سفت بودن در غذا زیر دندان می آید.
www.soochella.ir
ویدئو های آموزش طرز تهیه ماش پلو
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.