طرز تهیه لبو پلو با مرغ
طرز تهیه لبو پلو برای 4 نفر
طرز تهیه لبو پلو یک غذای بسیار خوشمزه و خوش رنگ و لعاب و گزینه مناسبی برای مهمانی های شب یلدا است. تا چغندر قرمز در بازار وجود دارد این پلوی خوش طعم و لذیذ را امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه لبو پلو
برنج | 4 پیمانه |
پیاز بزرگ | یک عدد |
چغندر قرمز (لبو) | 4 عدد (2 عدد بزرگ) |
اسفناج پخته | 100 گرم |
مرغ | یک کیلو |
نمک | به میزان دلخواه |
فلفل | به میزان دلخواه |
روغن | به میزان دلخواه |
زعفران ساییده | یک قاشق چایخوری |
ادویه | به میزان دلخواه |
طرز تهیه لبو پلو با مرغ
طرز پخت لبو پلو :
-
مرحله اول
لبو را پوست کنده، بپزید. به صورت خلالی یا نگینی خرد کنید.
-
مرحله دوم
اسفناج را خرد کرده و بپزید یا پس از پخت خرد کنید.
-
مرحله سوم
مرغ را به روش دلخواه خود پخته و سپس ریش ریش کنید.
-
مرحله چهارم
پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ کنید.
-
مرحله پنجم
مرغ و ادویه های دلخواه را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر ادویه به مشام برسد.
-
مرحله ششم
اسفناج را به مواد اضافه کرده ، کمی تفت دهید و شعله را خاموش کنید.
-
مرحله هفتم
هنگام دم کردن برنج آبکش شده، مواد را لایه لایه بین برنج بریزید.
-
مرحله هشتم
در پایان هم ابتدا زعفران آب کرده و سپس لبوها را روی صورت برنج بدهید و دم کنید.
-
مرحله نهم
قبل از کشیدن پلو، آن را به آرامی مخلوط کنید تا لبوها له نشوند.
نکات در پخت لبو پلو
می توانید مرغ را به صورت جداگانه کنار پلو سرو کرده یا به جای ریش ریش کردن تکه تکه کنید.
به جای مرغ می توانید از گوشت لقمه یا گوشت چرخ کرده استفاده کنید.
لبو را زیاد نپزید یا زیاد تفت ندهید چون رنگش تیره می شود.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.