طرز تهیه قیمه پلو + ویدئو آموزشی

مقدمه

با مایه قیمه زعفرانی و بدون سیب‌زمینی، می‌توانید غذای تازه‌ای را به میز شامتان وارد کنید. برای دست کردن قیمه پلو به اندازه آمده کردن خورشت قیمه باید وقت بگذارید. اما اگر طرفدار پلوهای قاطی هستید، تردیدی نداشته باشید که طعم خوشایند این غذا، به وقتی که برای آمده کردنش صرف می‌کنید می‌ارزد.

 

مواد لازم : 

برنج : ۴ پیمانه

گوشت : ریز تکه شده ۲۵۰ گرم
لپه : ۱۵۰ گرم
پیاز : 2 عدد
سیر : 2 حبه
رب گوجه فرنگی : ۳ قاشق سوپ خوری
سیب زمینی : 1 عدد
لیمو عمانی : ۱/۲ قاشق غذا خوری

دارچین : ۱/۲ قاشق غذا خوری

زردچوبه : به مقدار لازم

زعفران دمکرده : ۱/۴ فنجان

نمک : به میزان لازم

آب : به میزان لازم

روغن : به میزان لازم

 

 

مراحل تهیه قیمه پلو

 

  • مرحله اول

ابتدا پیاز و سیر را ریز رنده کرده و در روغن داغ شده تفت میدیم؛گوشت هایی که از قبل ریز تکه کردیم را اضافه کرده؛زردچوبه؛ادویه؛نمک؛فلفل سیاه و قرمز میزنیم و باهم سرخ میکنیم؛سپس رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و با مواد تفت میدیم و اجازه میدیم که کاملا با مواد سرخ بشه؛و سپس در انتها زعفران دم کرده را اضافه میکنیم و با مواد مخلوط میکنیم؛
  • مرحله دوم

لپه ها که از قبل چندساعت در آب خیساندیم را اضافه کرده و کمی تفت میدیم؛سپس ۳ تا ۴ لیوان آب اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا مواد پخته و کاملا غلیظ بشه و جا بیفته؛در انتهای پخت پودر لیمو عمانی و پودر دارچین رو اضافه میکنیم؛بعد از اضافه کردن این دو حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه مایه به اصطلاح قل بخوره کافیه؛
  • مرحله سوم

برنجی رو که از قبل خیساندیم و با اندکی نمک و روغن در آب جوش کمی پختیم رو آبکش میکنیم؛
  • مرحله چهارم

 

کف قابلمه رو روغن ریخته و روی حرارت میذاریم‌ تا داغ بشه سپس سیب زمینی ها یا هر ته دیگ دلخواهی که در نظر داریم رو کف قابلمه میچینیم؛
  • مرحله پنجم

مقداری از برنج آب کش شده رو روی سیب زمینی ها یا هر نوع ته دیگ دلخواهمان میچینیم؛و سپس چند قاشق از مایه قیمه پلو رو روی آن میریزیم و پخش میکنیم تا در حین پخت مزه ی خودشو به ته دیگ بده؛
  • مرحله ششم

مابقی برنج آب کش شده و مایه قیمه پلو رو در ظرفی جداگانه کاملا باهم مخلوط میکنیم و سپس توی قابلمه میذاریم و دمکنی میذاریم و اجازه میدیم تا کاملا دم بکشه؛این مرحله رو میتونین به ۲صورت دیگه هم انجام بدید که در قسمت نکات لازم در بخش نکته ی اول اونارو کاملا توضیح دادم.

 


نکات :

  1. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
  2. پیشنهاد میکنیم قیمه پلو رو با ترشی نوش جون کنین که عااالی میشه.
  3. قیمه پلو جزو پلو و چلو میباشد.
  4. به این نوع از قیمه پلو قیمه لا پلو هم می گویند.

 


+ ویدئو های آموزشی

طرز تهیه قیمه پلو طرز تهیه قیمه پلو

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!