طرز تهیه قنبر پلو + ویدئو آموزشی

قنبر پلو

قنبرپلو یکی از غذاهای اصیل و سنتی شهر شیراز است که در مراسم‌ها و مناسبت‌های خاص سرو می‌شود.

این پلوی مخلوط با کوفته‌های کوچک گوشت چرخ‌کرده با طعم ملسش اگر با سالاد شیرازی سرو شود، ترکیب فوق‌العاده‌ای خواهد ساخت ، با طرز تهیه قنبرپلو شیرازی همراه ما باشید.

 

مواد لازم:

برنج : ۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده : ۱ کیلو
گردو : ۱۰۰ گرم

کشمش : ۲۰۰ گرم

رب انار : ۲ قاشق غذا خوری

شیره انگور : ۱قاشق غذا خوری

پیاز : ۱ عدد

نمک و زردچوبه : به مقدار لازم

آرد نخودچی : به مقدار لازم

روغن : به میزان لازم

 

soochella.ir

طرز تهیه قنبرپلو شیرازی :

 

  • مرحله اول

ابتدا برنج را بشویید و با آب و نمک به مدت 2 تا 3 ساعت خیس دهید.

  • مرحله دوم

گوشت را با کمی آرد نخود چی ، نمک و زردچوبه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا منسجم شود و بعد آنها را  به اندازه یک فندق بردارید و به  شکل کوفته های ریزی در بیاید و در روغن سرخ کنید.

  • مرحله سوم

تابه دیگری را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و پیاز خرد شده را به همراه گردو داخل آن تفت دهید.

  • مرحله چهارم

در آخر کشمش را هم به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

  • مرحله پنجم

برنج را آبکش کنید و داخل قابلمه مورد نظرتان بریزد و لابه لای آن کوفته ها را به همراه ، پیاز وگردوی تفت داده شده قرار دهید .

  • مرحله ششم

کمی رب انار را با شیره انگور تفت دهید و روی برنج بریزید و برنج را روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد.

 

www.soochella.ir


نکات تکمیلی در مورد قنبر پلو :

  1. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
  2. و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
  3. کشمش‌ها حتما باید از قبل خیس خورده باشند.
  4. برای خوش‌ طعم شدن قلقلی‌ها می توانید هر ادویه‌ای که دوست دارید(مثلا پودر سیر) به گوشت چرخ‌کرده اضافه کنید.
  5. اگر طعم شیرینی داخل غذا را دوست ندارید از شیره انگور استفاده نکنید و قنبرپلو را به همان صورت ملس سرو کنید.
  6. برای آشنایی بیشتر با غذاهای شیرازی باید بگوییم که شیراز علاوه بر قنبرپلوی معروفش به کلم پلو و شکرپلویش هم می‌نازد.
  7. در هنگام تفت دادن کشمش‌ها، مراقب باشید کشمش‌ها نسوزند؛ برای همین بهتر است که کشمش را به‌عنوان آخرین ماده به مواد اضافه کنید تا نسوزد.‌
  8. گوشت‌های قلقلی را زیاد سرخ نکنید؛ چون در زمان پخت، عطر خوبی به برنج نمی‌دهند.

 

منبع : تیم سوچلا


ویدئو آموزشی پخت قنبر پلو

 

 

طرز تهیه قنبر پلو طرز تهیه قنبر پلو

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!