طرز تهیه قارچ پلو + ویدئو آموزشی
قارچ پلو
قارچ پلو یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که شباهت زیادی به غذاهای پلویی معروف مثل عدس پلو ، لوبیا پلو و … دارد که به جای عدس یا لوبیا در آن از قارچ استفاده می شود ، یکی از غذاهای برنجی بسیار خوشمزه و مفید برای سلامتی که میتوان به علاقمندان قارچ توصیه کرد.
www.soochella.ir
مواد لازم:









www.soochella.ir
طرز تهیه قارچ پلو
-
مرحله اول
جهت طرز تهیه قارچ پلو ابتدا باید برنج را خوب شسته و آن را بپزید.
-
مرحله دوم
مقداری روغن ته قامبله بریزید و از نان یا خود برنج می توانید برای ته دیگ استفاده کنید.
-
مرحله سوم
برنج را در قابلمه بریزید و آن را دم بگذارید.
-
مرحله چهارم
گوشت چرخ کرده و یا سینه مرغ را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط و آنها را سرخ کنید.
-
مرحله پنجم
سپس قارچهای برش خورده را هم تفت دهید و کمی آبلیمو به آنها اضافه کنید تا رنگ قارچ تیره نشود.
-
مرحله ششم
زرشک را بشویید و با خلال پستهها به قارچ اضافه کنید و آنها را هم تفت دهید.
-
مرحله هفتم
کره و زعفران آبکرده و کمی نمک به مواد اضافه کنید و در نهایت مواد را هم مخلوط کنید.
-
مرحله هشتم
حالا می توانید مواد را به آرامی با برنج مخلوط کنید و یا اینکه برنج را در دیس کشیده و مواد را روی آن بریزید.
-
مرحله نهم
اکنون آشپزی شما به پایان رسیده و می توانید آن را تزیین و میل کنید.
www.soochella.ir
نکات مهم در تهیه قارچ پلو
- شما می توانید گوشت را از این غذا حذف کنید و کاملا گیاهی تهیه کنید.
- از نخود فرنگی هم می توان در این غذا استفاده کرد و هم آن را حذف کرد.
- مرغ را ابتدا بپزید و آن را می توانید به صورت مکعبی قطعه قطعه کرده و یا ریش ریش کنید.
- از ران مرغ نیز می توانید به جای سینه مرغ استفاده کنید.
- قارچ پلو را هم می توان با گوشت چرخ کرده تهیه کرد و هم می توان از سینه مرغ استفاده کرد.
www.soochella.ir
ویدئو های آموزش طرز تهیه قارچ پلو
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.