طرز تهیه فلفل پلو

طرز تهیه فلفل پلو

فلفل پلو

پلوی فلفل دلمه ای یک غذای رنگی، جذاب و بسیار مفدی که شکل ظاهری آن ممکن است همگان حتی کودکان را نیز جذب نماید. در کل اضافه کردن سبزیجات به برنج یک پک غذایی جذاب را به وجود می آورد. فلفل دلمه در رنگ های قرمز، زرد و سبز در بازار موجود است که شما میتوانید از تمام رنگ های آن برای تهیه این غذای جذاب استفاده نمایید.

فلفل دلمه ای سرشار از ویتامین C و A بوده و اگر به صورت خام مصرف شود منجر به کاهش و کنترل وزن، تنظیم فشار خون، کاهش کلسترول و درمان کمبود آهن خواهد شد.

 

www.soochella.ir

  • مواد لازم فلفل پلو :

  • برنج : ۲ پیمانه
  • فلفل دلمه ای رنگی نگینی : ۲ پیمانه
  • گوشت چرخ کرده : ۱۵۰ گرم
  • پیاز متوسط : ۱ عدد
  • هویج پخته کوچک نگینی : ۱ عدد
  • نمک و فلفل و زرد چوبه : به مقدار لازم
  • رب گوجه ‌فرنگی : ۱ قاشق سوپ خوری
  • روغن : ۳ قاشق سوپ خوری
  • مرغ (سینه) : 2 تکه

www.soochella.ir

طرز تهیه فلفل پلو با گوشت چرخکرده :

 

  • مرحله اول

ابتدا برنج را شسته، مثل همیشه آبکش کنید و کنار بگذارید.
  • مرحله دوم

سپس پیاز را پوست کنده، بشویید، نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید.
  • مرحله سوم

وقتی پیاز طلایی شد، گوشت چرخ کرده را اضافه کرده، همراه پیاز تفت دهید.
  • مرحله چهارم

حالا رب گوجه‌فرنگی را به مواد افزوده، هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند.
  • مرحله پنجم

در این مرحله زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید و دوباره آن را هم بزنید.
  • مرحله ششم

سپس هویج پخته نگینی خرد شده و فلفل‌دلمه‌ای‌های نگینی خرد شده را افزوده، مواد را مخلوط کنید و بگذارید به روغن بیفتد.
  • مرحله آخر

در انتها مواد را مثل لوبیاپلو لا‌به‌لای برنج آبکش شده بدهید، به مدت ۴۵ دقیقه آن را دم بگذارید و سپس در ظرف مورد نظر سرو کنید.

 

طرز تهیه فلفل پلو با مرغ :

 

  • مرحله اول

ابتدا در ظرفی مناسب کمی زردچوبه را با نمک تفت داده و مرغ را به آن اضافه میکنیم و با مقداری آب آبپز میکنیم. دو عدد پیاز دیگر را خرد کرده و سرخ می‌کنیم.

  • مرحله دوم

فلفل دلمه‌ای‌‌ها را هم به صورت نگینی خرد کرده، به پیازها افزوده و تفت می‌دهیم و پس از پخت، مرغ‌ها را به آنها اضافه کرده و در تابه را می‌گذاریم تا کاملا نرم شوند.

  • مرحله سوم

فلفل ها را به صورت نگینی خرد میکنیم و انها را سرخ کرده و به پیاز ها اضافه میکنیم.

  • مرحله چهارم

مرغها را پس از پخته شدن ریش ریش کرده و به فلفل ها اضافه میکنیم و زعفران را به آنها اضافه میکنیم .

  • مرحله پنجم

برنج را در ظرفی مناسب به مرحله ابکشی رسانده و با مواد به صورت لا به لا دم میکنیم.

www.soochella.ir


نکات تکمیلی فلفل پلو :

  1. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
  2. شما می‌توانید به جای گوشت چرخ‌کرده، گوشت تکه ای مصرف کنید.
  3. فلفل پلو یک غذای رژیمی برای کسانی است که قصد کاهش وزن دارند.
  4. برای معطر کردن این پلو خوشمزه می توانید از سبزیجات معطر نیز استفاده کنید.
  5. اگر طعم تندی دوست دارید ، مقداری فلفل قرمز به مایه اضافه کنید.
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!