طرز تهیه سیب پلو
سیب پلو
کدبانوهای خانه گهگاهی ممکن است ندانند چه غذایی درست کنند یا از پختن غذاهای تکراری خسته شوند. ما اینجاییم تا طرز تهیه انواع غذاهای مختلف از جایجای کشورمان را به شما آموزش دهیم. این غذا جایگزین خوب و خوشطعمی برای غذاهای روتین سرسفرهتان است. با طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای سیب پلو :
برنج : 2 پیمانه
سیب زمینی : 2 الی 3 عدد متوسط
شوید خشک : به قدر کافی
نمک : به مقدار لازم
روغن زیتون : 2 قاشق غذا خوری
گوشت چرخ کرده یا ماهیچه و یا مرغ
کشمش و خرما و پیاز و … برای تزئین
طرز تهیه سیب پلو کرمانشاهی
-
مرحله اول
برنج را شسته و نمک اضافه کرده به مدت یک الی دوساعت با مقدار آب داده شده خیس کنید بعد سیب زمینی را پوست کنده و بشوئید و در اندازه حبه قند خرد کنید.
-
مرحله دوم
برنج و روغن زیتون و سیب زمینی را در پلو پز بریزید و پلوبز را روشن کنید هر زمانی که آب برنج تبخیر شد پلو پز را چند لحظه خاموش کرده و برنج را به آرامی در ظرفی خالی کنید و در قابلمه پلوپز کمی روغن بریزید و با یک لایه سیب زمینی یا نان لواش بپوشانید
-
مرحله سوم
سپس از برنج یک کفگیر روی ته دیگ بریزید و بعد شوید بپاشید و دو باره برنج و باز هم شوید و همین طور ادامه دهید تا تمامی برنج را در قابلمه بریزید.
-
مرحله چهارم
دور برنج را جمع کنید و دو باره پلوپز را به برق بزنید تا برنج دم بکشد.
-
مرحله پنجم
اگر پیاز پخته و سیر پخته را دوست دارید در همان زمانی که برنج را در قابلمه می ریزد و ما بینش شوید می پاشید.
-
مرحله ششم
پیاز و سیر را روی برنج بگذارید تا دم بکشد. برای اینکه سیر له نشود و برنج بوی سیر نگیرد چون ممکن است بعضی سیر را دوست نداشته باشند بهتر است سیر را با آخرین لایه پوست آن خوب شسته و روی برنج بگذارید.
-
مرحله هفتم
هم سیر خوب پخته می شود و هم له نمی شود و برنج هم بوی سیر را به خودش نمی گیرد.
نکات تکمیلی :
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
- زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
- برای تزئین می توانید از چند شاخه کوچک شِوِد (شبت) تازه استفاده کنیم.
- در صورت تمایل به استفاده از سینه به جای ران مرغ، میتوانید سیب پلو را همراه جوجه حلزونی هم سرو کنید.
ویدئو آموزش طرز تهیه سیب پلو
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.