طرز تهیه سمبوسه جنوبی + ویدئو آموزشی
سمبوسه جنوبی
چطور سمبوسه جنوبی درست کنیم؟
اکثر ما فکر میکنیم سمبوسه یک غذای جنوبی است، اما در واقع سمبوسه یک غذای بینالمللی است که از آفریقا تا چین تهیه میشود. طرز تهیه سمبوسه در هر کشوری متفاوت است؛ برخی مواد آن را داخل خمیر پر میکنند و برخی دیگر با استفاده از نانهای نازک، سمبوسهای مانند سمبوسه جنوبی ما میپزند. در جنوب ایران معمولا مایهی سمبوسه ترکیب سیب زمینی پخته، سبزیجات و ادویه است که آن را در نان لواش میپیچند و در روغن سرخ میکنند. در برخی مناطق در کنار سبزیجات از گوشت چرخ کرده یا مرغ هم استفاده میشود که میتواند این غذا را خوشمزهتر هم بکند. طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی را به شما یاد میدهیم.
مواد لازم :
- سیب زمینی آپپز: ۳ عدد متوسط
- پیاز: ۱ عدد
- جعفری: ۲ قاشق خرد شده
- پیازچه: ۲ قاشق خرد شده
- تره: ۲ قاشق خرد شده
- نان لواش: یک بسته
- زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و ادویه کاری به میزان لازم
- روغن به میزان لازم
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی
-
مرحله اول
برای تهیه سمبوسه ابتدا پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و سپس در کمی روغن تفت دهید.
-
مرحله دوم
پس از این که پیازها کمی طلائی و سبک شدند، ادویه را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
-
مرحله سوم
سپس سیب زمینیهای پخته شده را که از قبل با گوشت کوب له کردهاید به تابه اضافه کنید.
-
مرحله چهارم
جعفری، تره و پیازچه را ریز خرد و به سیب زمینی و پیاز اضافه کنید. نیازی نیست مواد زیاد تفت بخورند؛ کمی حرارت ببینند کافی است.
-
مرحله پنجم
یک عدد نان لواش را مانند ویدیو تا و به ۳ قسمت برش بزنید. حالا هر نوار نان را مانند ویدیو باز و به صورت مثلث تا کنید.
-
مرحله ششم
داخل نان را مانند پاکت باز کنید، از مخلوط سیب زمینی و سبزیجات داخل آن بریزید و آن را ببندید.
-
مرحله هفتم
روغن را در یک تابهی عمیق داغ و هر طرف سمبوسهها را چند دقیقه در روغن سرخ کنید.
ویدئو آموزش طرز تهیه سمبوسه جنوبی سیب زمینی
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.