طرز تهیه دوپینگ پلو
دوپینگ پلو
دوپینگ پلو ، مواد خوراکی به کار رفته در این غذا بسیار مقوی هستند به همین دلیل دوپینگ پلو نام دارد. این غذا به عنوان یکی از سالم ترین و مقوی ترین غذاهاست.
مواد لازم تهیه دوپینگ پلو برای 2 نفر :
گردو | 100 گرم |
کشمش | 100 گرم |
پیاز بزرگ | دو عدد |
برنج | 3 پیمانه |
رب انار | نصف پیمانه |
شکر | 3 قاشق سوپ خوری |
ران مرغ | 2 عدد |
نمک فلفل زردچوبه | به میزان لازم |
روغن مایع | به میزان لازم |
آب | 2 پیمانه |
soochella.ir
طرز تهیه دوپینگ پلو :
-
مرحله اول
ابتدا یکی از پیازها رو خلالی کرده وسرخ کنید و کنار بذارید سپس گردوها رو در روغن ریخته به همراه کشمش و زردچوبه و با حرارت کم تفت دهید چون خیلی سریع می سوزن .
-
مرحله دوم
سپس پیاز داغ رو اضافه کرده و مخلوط کنید.
-
مرحله سوم
برنج رو ابکش کرده و در قابلمه بریزید .
-
مرحله چهارم
سپس از مخلوط کشمش وگردو لا به لا و روی برنج ریخته و اونو دم کنید.
-
مرحله پنجم
رب انار وشکر نباید بجوشه فقط در حدی باشه که شکر کاملا حل بشه.
-
مرحله ششم
بعد از دم کشیدن پلو ، رب انار رقیق شده رو با قاشق دور تا دور برنج بریزید.
-
مرحله هفتم
در قابلمه رو ببندید و ۱۰ دقیقه دیگر زمان بدید .
برای پخت مرغ :
- پیاز رو رنده کنید و سرخ کنید تا سبک بشه.
- هرچه پیاز ریز تر خورد بشه غذا لعاب بیشتری خواهد داد.
- به مرغ نمک بزنید و کمی دو طرف اونو سرخ کنید.
- سپس مرغ ها رو روی پیاز سرخ کرده قرار داده و به اون زردچوبه و فلفل بزنید ،بعد کمی تفت داده سپس اب بریزید.
- نیم ساعت زمان بدید تا مرغ خوب بپزه سپس اونو در روغن خوب سرخ کنید تا برشته بشه.از اب مرغ می تونید در کنار غذا استفاده کنید.
- در آخر برنج رو مخلوط کرده و بهمراه مرغ سرو کنید .
soochella.ir
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.