طرز تهیه دوپینگ پلو

طرز تهیه دوپینگ پلو

دوپینگ پلو

دوپینگ پلو ، مواد خوراکی به کار رفته در این غذا بسیار مقوی هستند به همین دلیل دوپینگ پلو نام دارد. این غذا به عنوان یکی از سالم ترین و مقوی ترین غذاهاست.

 

 

مواد لازم  تهیه دوپینگ پلو برای 2 نفر :

گردو  100 گرم
کشمش  100 گرم
پیاز بزرگ  دو عدد
برنج  3 پیمانه
 رب انار نصف پیمانه
شکر 3 قاشق سوپ خوری
ران مرغ 2 عدد
نمک فلفل زردچوبه به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
آب 2 پیمانه

soochella.ir

طرز تهیه دوپینگ پلو :

 

  • مرحله اول

ابتدا یکی از پیازها رو خلالی کرده وسرخ کنید و کنار بذارید سپس گردوها رو در روغن ریخته به همراه کشمش و زردچوبه و با حرارت کم تفت دهید چون خیلی سریع می سوزن .

  • مرحله دوم

سپس پیاز داغ رو اضافه کرده و مخلوط کنید.

  • مرحله سوم

برنج رو ابکش کرده و در قابلمه بریزید .

  • مرحله چهارم

سپس از مخلوط کشمش وگردو لا به لا و روی برنج ریخته و اونو دم کنید.

  • مرحله پنجم

رب انار وشکر نباید بجوشه فقط در حدی باشه که شکر کاملا حل بشه.

  • مرحله ششم

بعد از دم کشیدن پلو ، رب انار رقیق شده رو با قاشق دور تا دور برنج بریزید.

  • مرحله هفتم

در قابلمه رو ببندید و ۱۰ دقیقه دیگر زمان بدید .

برای پخت مرغ :

  • پیاز رو رنده کنید و سرخ کنید تا سبک بشه.
  • هرچه پیاز ریز تر خورد بشه غذا لعاب بیشتری خواهد داد.
  • به مرغ نمک بزنید و کمی دو طرف اونو سرخ کنید.
  • سپس مرغ ها رو روی پیاز سرخ کرده قرار داده و به اون زردچوبه و فلفل بزنید ،بعد کمی تفت داده سپس اب بریزید.
  • نیم ساعت زمان بدید تا مرغ خوب بپزه سپس اونو در روغن خوب سرخ کنید تا برشته بشه.از اب مرغ می تونید در کنار غذا استفاده کنید.
  • در آخر برنج رو مخلوط کرده و بهمراه مرغ سرو کنید .

soochella.ir


طرز تهیه دوپینگ پلو 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!