طرز تهیه بیف استراگانف

طرز تهیه بیف استراگانف

بیف استراگانف

 

همانطور که از نام بیف استراگانف پیداست، این غذا یک غذای روسی است. پیش تر طرز تهیه چیکن استراگانف را آموزش داده بودیم.

این خوراک برای اولین بار در قرن ۱۹ میلادی در روسیه ابداع شد. طبق گفته‌ها نام بیف استراگانف از لغت «استراگات» گرفته شده که در زبان روسی به معنی رشته رشته کردن است. چیزی نگذشت که دستور پخت بیف استراگانف به کشورهای دیگر اروپا، آمریکای شمالی، استرالیا و حتی ایران هم راه پیدا کرد.

طرز تهیه بیف استراگانف روسی اولین بار در یک کتاب آشپزی به نام «هدیه‌ای برای زنان جوان خانه‌دار» نوشته شد. طبق دستور پخت این کتاب در مواد اولیه‌ی آن خردل و آب گوشت و قلم وجود داشت. اما رفته رفته دستور پخت این غذا نسبت به جغرافیای مناطق دچار تغییر شد و در کشورهای مختلف مواد اولیه‌ی متفاوتی برای طبخ آن استفاده کردند..

 

مواد لازم :

 

  • گوشت گوساله: ۵۰۰ گرم
  • قارچ: ۵۰۰ گرم
  • خامه: ۲۰۰ گرم
  • سیب‌زمینی: ۱ عدد
  • پیاز: ۱ عدد
  • کره: ۳۰ گرم
  • آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

 

طرز تهیه بیف استراگانف

 

  • مرحله اول

برای شروع گوشت گوساله را که به صورت نوارهای باریک خرد کرده‌اید در یک تابه با حرارت بالا و کمی کره و روغن تفت دهید تا سرخ شود.

 

  • مرحله دوم

پس از سرخ شدن گوشت‌ها، آن‌ها را از تابه خارج کنید و پیازها را که به صورت خلال خرد کرده‌اید در همان تابه تفت دهید تا جایی که سبک و کمی طلایی شوند.

 

  • مرحله سوم

آرد را به پیازها اضافه کنید و به همراه پیاز کمی تفت دهید.

 

  • مرحله چهارم

پعد از این که آرد تفت خورد، گوشت‌های سرخ شده را به تابه اضافه کنید و روی آن‌ها آب جوش بریزید. آب جوش را باید به اندازه‌ای بریزید که آب تا روی گوشت‌ها را بگیرید.

 

  • مرحله پنجم

در تابه را ببندید و حرارت شعله را کم کنید تا گوشت‌ها برای ۲ الی ۳ ساعت کامل بپزند.

 

  • مرحله ششم

سیب‌زمینی را به صورت خلال‌های بسیار باریک برش بزنید و بشویید. سپس آن‌ها را با دستمال خشک کنید و در تابه‌ای که روغن آن کاملا داغ شده بریزید و به صورت غوطه‌ور سرخ کنید.

 

  • مرحله هفتم

بعد از این که گوشت کاملا پخت، قارچ‌های حلقه‌حلقه شده را به همراه فلفل سیاه به آن اضافه کنید.

 

  • مرحله هشتم

در آخر پخت، خامه و نمک را به گوشت و قارچ اضافه کنید و هم بزنید. برای سرو بیف استراگانف را در ظرف سرو بکشید و سیب‌زمینی‌های خلال شده را روی آن بریزید.

 


 

نکات:

  1. در برخی کشورها بیف استراگانف را در کنار برنج و در برخی مناطق مثل ایران آن را با نان و سیب‌زمینی سرخ‌کرده سرو ‌می‌کنند.
  2. برخی تغییرات، تفاوت در نوع برش دادن و مزه‌دار کردن گوشت است و برخی دیگر حذف و اضافه شدن مواد غذایی و حتی استفاده کردن از مرغ به جای گوشت گوساله را شامل می‌شود.
  3. برای بهتر شدن بیف بهتره از گوشت راسته استفاده کنید.
  4. سعی کنید در این غذا از کره آب شده استفاده کنید.
  5. گاهی می توانید بجای سس سفید از پنیر پارمزان استفاده کنید.

 

 

ویدئو آموزش طرز تهیه بیف استراگانف

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!