طرز تهیه باقلا پلو + ویدئو آموزشی

مقدمه

باقلا پلو یکی از غذاهای محبوب همه ایرانیان است که معمولا با گوشت و یا مرغ سرو می شود ، بهترین گوشت برای تهیه باقلا پلو  گوشت ماهیچه یا گوشت گردن است.

باقالی پلو با مرغ و یا باقالی پلو با ماهیچه هیچ فرقی نمی کند ، اگر اصول حرفه ای و نکات آن را رعایت بفرمایید یک وعده مجلسی خوشمزه را مهیا خواهید کرد.

 

مواد لازم :

برنج : 5 پیمانه
ماهیچه گوسفندی : 300 گرم
پیاز متوسط : 3 عدد
نمک : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدار لازم
زعفران : 2 قاشق مرباخوری
روغن : 2 قاشق
باقالا تازه : 350 گرم
     سیر : 5 حبه

 

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

مرحله اول :

ماهیچه ها را خوب بشویید ، پیازها را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن و 2 قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا نرم شود ، سپس ماهیچه ها را اضافه کنید ، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و 10 دقیقه اجازه دهید گوشت بپزد و پس از 10 دقیقه گوشت را برگردانید.

 

مرحله دوم :

3 عدد سیر را خرد کنید و اضافه نمایید ، کمی فلفل سیاه و کمی زردچوبه روی ماهیچه ها بپاشید ، 1 چوب دارچین داخل غذا بیندازید سپس چند لیوان آب اضافه کنید ( دقت کنید که آب روی ماهیچه ها را بپوشاند ) ، با حرارت کم به مدت 3 ساعت اجازه دهید ماهیچه ها بپزند و نرم شوند و آب غذا کشیده شود ( در این مدت زمان اگر لازم بود مقداری آب جوش اضافه کنید ).

مرحله سوم :

برنج را بشویید و بهمراه چند لیوان آب ، کمی روغن و نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا برنج بجوشد ، سپس برنج را با آب ولرم آبکشی کنید ( برنج را تا حدی بپزید که وقتی دانه برنج را بین دو انگشت میفشارید مغزش کمی خام و اطرافش نرم باشد ).

 

مرحله چهارم :

باقالا ها را تمیز کنید و پوست ان را دور بریزید و لپه هایش را از هم جدا کنید سپس چند ساعت لپه های باقلا را خیس دهید ، داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و لپه های باقلا را همراه با 2 عدد سیر خرد شده ، نمک و فلفل تفت دهید پس از اینکه باقلاها کمی نرم شدند شوید و برنج ابکش شده را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

www.soochella.ir

مرحله پنجم:

ته قابلمه روغن بریزید و ته دیگ دلخواه را بچینید ( نان لواش یا سیب زمینی و … ) ، مخلوط برنج و باقلا را داخل قابلمه بریزید و حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند سپس حرارت را کم کنید و 1 لیوان آب مخلوط با مقداری روغن روی برنج بدهید و دم کنی را قرار دهید تا برنج دم بکشد.

 

 

نکات :

  • به جای شوید تازه می توان از شوید خشک استفاده کرد ، حدود 1/3 پیمانه شوید خشک نیاز است
  • از باقلای خشک هم می توانید استفاده کنید ، باقالی خشک را نیم ساعت در آب خیس کنید و سپس آبکش کنید تا آماده مصرف شود
  • برای هر پیمانه برنج خشک حدودا نصف پیمانه ( یا کمی بیشتر از نصف ) باقلا نیاز دارید

ویدئو آموزشی باقالی پلو با ماهیچه

ویدئو آموزشی باقالی پلو با مرغ

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

error: Content is protected !!