طرز تهیه بادمجان پلو

طرز تهیه بادمجان پلو

بادمجان پلو

 

طرز تهیه بادمجان پلو، این غذای فوق العاده خوشمزه از پلوهای پرطرفدار در قزوین خودمون هست. بسیار خوش عطر و لذیذه در یونان و ترکیه هم این نوع پلو تهیه میشود از عطر و طعم بادمجان پلو هر چی بگم کمه

 

مواد لازم بادمجان پلو :

 

برنج:یک کیلوگرم

بادمجان حلقه شده :یک کیلوگرم

پیاز سرخ شده :یک پیمانه

گوشت چرخ کرده :500 گرم

گوجه فرنگی حلقه شده :2 پیمانه یا 5 عدد

رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذاخوری

روغن:نصف پیمانه

نمک، ادویه و زردچوبه:به میزان لازم

 

 

طرز تهیه بادمجان پلو :

 

  • مرحله اول

بادمجان ها را پوست کنید و در مقداری آب و نمک خیس دهید .

  • مرحله دوم

برنج را هم بشویید و چند ساعت در آب و نمک خیس دهید.

  • مرحله سوم

داخل قابلمه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و در آن پیاز داغ ، رب گوجه فرنگی و گوشت را تفت دهید.

  • مرحله چهارم

سپس برنج  خیس خورده شده را بجوشانید و آبکش کنید .

  • مرحله پنجم

ته قابلمه ای مقداری روغن بریزید و  مقداری از برنج را کف آن بریزید و لابه لای آن گوشت ، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار دهید

  • مرحله ششم

و در آخر  روی برنج نصف لیوان آب و روغن بریزید تا دم بکشد.

soochella.ir


نکات تکمیلی در مورد بادمجان پلو

  1. بادمجان پلو جزو غذای محلی – قزوین میباشد.
  2. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
  3. اگر دوست دارید غذایتان کمی ترش شود به آن کمی گرد غوره بزنید.
  4. اگر از زعفران بیشتری استفاده کنید غذای شما خوشمزه تر میشود.
  5. برای درست کردن بادمجان پلوی شیرازی، کافی است به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده کنید.

 

 

ویدئو آموزش طرز تهیه بادمجان پلو

 

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!