طرز تهیه ادویه پلو

طرز تهیه ادویه پلو

ادویه پلو

 

اگر عاشق غذاهای پر عطر و طعم هستید و اصولا از ادویه های مختلف در خورش ها و خوراک هایتان زیاد استفاده می کنید، پیشنهاد ما “ادویه پلو” است برنج طبع سردی دارد و اگر طبع آن را  با ادویه معتدل کنید، بهتر است.

 

مواد لازم :

 

  • سینه مرغ :600 گرم
  • ران مرغ:نیم کیلو
  • برنج :  4 پیمانه
  • نخود پخته :یک و نیم پیمانه
  • پیاز :2 عدد متوسط
  • زعفران ساییده شد :1 قاشق چایخوری
  • کره :100 گرم
  • سیب زمینی :450 گرم
  • ادویه پلویی :(زرد چوبه، دارچین، فلفل سیاه، جوز هندی، زنجبیل، زیره، گلپر) 2  ق سوپخوری
  • روغن :1 پیمانه
  • زعفران دم کرده:2 ق سوپخوری
  • نمک :  به میزان لازم

soochella.ir

مواد لازم برای ادویه پلو

طرز تهیه ادویه پلو با مرغ

 

  • مرحله اول

برنج را بشویید و با کمی آب و نمک به مدت 2 ساعت  خیس دهید .
  • مرحله دوم

مرغ را هم بشویید و پوست آنها را جدا کنید. سپس به همراه یک عددپیاز ، مقداری آب و نمک ، آنها را بر روی حرارت قرار دهید و بجوشند.

  • مرحله سوم

کف جمع شده  روی مرغ را بگیرد و در ظرف را ببندید و حرارت را کم کنید تا مرغ به آرامی بپزد.

  • مرحله چهارم

قبل از برداشتن مرغ ، زعفران ساییده را به همراه کره ،روی تکه های مرغ بریزد تا رنگ مرغ تغییر کند و عطر خوبی بگیرد.

  • مرحله پنجم

بعد از پخته شدن مرغ ، استخوان های آن را جدا کنید و یک قاشق سوپخوری از ادویه های مخصوص روی آنها بپاشید.

  • مرحله ششم

داخل قابلمه ای مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

  • مرحله هفتم

بعد برنج را از آب و نمک جدا کنید و داخل آب جوش بریزید .وقتی مغز برنج نیمه پخت شد ،آن را آبکشی کنید.

  • مرحله هشتم

کف قابلمه مورد نظر مقداری روغن بریزید و ته قابلمه  سیب زمینی بچینید و مقداری از برنج آبکش شده را داخل قابلمه بریزید و کمی از ادویه مخصوص روی برنج بپاشید.

  • مرحله نهم

بعد روی برنج ، تکه های مرغ و نخود فرنگی بریزید و این لایه ها را تا آخر ادامه دهید تا مواد تمام شوند.

  • مرحله دهم

بر روی لایه آخر برنج سفید بریزید و زعفران حل شده را به همراه 3 قاشق روغن داغ روی برنج بکشید . در قابلمه را با کاغذ روغنی یا فویل بپوشانید و آن را روی قابلمه قرار دهید.

  • مرحله یازدهم

سپس قابلمه را یک ربع داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد که قبلا گرم شده  قرار دهید بعد از یک ربع ،دمای فر را کمی پایین تر بیاورید تا برنج به مدت 40 تا 50 دقیقه  دیگر دم بکشد.(این برنج را میتوانید روی اجاق گاز هم دم دهید)

  • مرحله دوازدهم

در این فاصله سیب زمینی  پوست کنده را با رنده ریز رنده کرده و به  مدت نیم ساعت در آب سرد و کمی نمک  قرار داده تا نشاسته آن برود.

  • مرحله سیزدهم

سپس آن را ابکش کنید تا آب اضافه آن برود. بعد از خشک شدن کامل سیب زمینی ها ، آن را در مقداری روغن سرخ کنید . 1 عددپیاز را هم خلالی خرد کرده و تفت دهید.

  • مرحله چهاردهم

بعد سیب زمینی و پیاز سرخ شده را با هم مخلوط کنید.

  • مرحله آخر

برنج زعفرانی را با مخلوط سیب زمینی و پیاز مخلوط کنید و وقتی برنج آماده شد ، در ظرف مورد نظرتان بریزید و با مخلوط برنج زعفرانی آن را تزیین کنید.

طرز تهیه ادویه پلو


نکات تکمیلی در مورد ادویه پلو

  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
  • و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فروشگاه سوچلا

شرکت بهگامان صنایع جویبار در زمینه تولید  و پخش مواد غذایی کار خود را بصورت تخصصی در زمینه برنج ایرانی با متنوع ترین محصولات ، بهترین بسته بندی های روز دنیا ، کمیاب ترین و خاص ترین برنج های ایرانی با ضمانت خلوص و پرداخت درب منزل همراه با ارسال رایگان سعی در جلب رضایت مشتری دارد.

تلفن پشتیبانی : 02188170361

error: Content is protected !!