طرز تهیه آلبالو پلو

طرز تهیه آلبالو پلو + ویدئو آموزشی

طرز تهیه آلبالو پلو

آلبالو پلو یکی از غذاهای رسمی ما ایرانی‌ها است که بسیار خوشمزه، خوش طعم و رنگ و مقوی است.

همیشه شنیدن این موضوع که قراره از یه میوه توی غذای اصلی استفاده کنیم ممکنه در برخورد اول حس خوبی بهمون منتقل نکنه. درباره میوه های دیگه الان صحبتی نمیکنیم ولی آلبالو پلو واقعا فرق داره!

طرز تهیه آلبالو پلو نسبت به بسیاری از غذا‌های تشریفاتی و مجلسی دیگر ساده بوده و در عین حال غذایی بسیار چشم نواز و پر طرفدار است و می‌تواند زینت بخش سفره‌های شما برای مهمانی‌ها و مجالس باشد.

 

مواد لازم برای آلبالو پلو با (گوشت چرخکرده)

  • آلبالو بدون هسته  500 گرم
  • برنج  1 کیلو 
  • گوشت چرخکرده  500 گرم
  • شکر  500 گرم
  • پیاز متوسط  2 عدد
  • روغن مایع  1/2 پیمانه
  • کره 100 گرم
  • زعفران دم کرده 1 قاشق سوپ خوری 
  • نمک ، فلفل و زردچوبه  به میزان لازم

  • مرحله اول

برنجتان را بعد از پاک کردن بشویید و آن را در آب بخیسانید و مقدار کمی نمک درون آب آن بریزید. آلبالو‌ها را شسته و هسته‌های آن را خارج کنید سپس لا‌به‌لای آن‌ها شکر بریزید و با مقداری آب روی گاز قرار دهید. به آن‌ها اجازه دهید بین ده تا بیست دقیقه بعد از جوش آمدن همچنان بپزند فقط در این حین مواظب باشید که محتویات قابلمه یا ظرف روی گاز سر نرود. بعد از اینکه آلبالو‌ها پختند آن را درون صافی بریزید و شربت آن را جدا کنید و کنار بگذارید.

قابلمه‌ای مناسب برای برنجتان انتخاب کنید و درون آن آب بریزید بعد از اینکه آب به جوش آمد برنج را درون آن بریزید و اجازه دهید تا برنج خوب بپزد و قد بکشد سپس آن را آبکش کنید.

  • مرحله دوم

گوشت چرخ کرده را با پیاز و نمک خوب ورز دهید و گوشت قلقلی درست کنید و آن‌ها را در مقدار کمی روغن تفت دهید تا گوشتتان پخته و سرخ شود.

  • مرحله سوم

بعد از آبکش کردن برنج کف قابلمه‌تان کمی روغن بریزید و برای ته‌دیگ آن نان لواش یا هرچیز دیگری که مدنظرتان است قرار دهید سپس به ترتیب ابتدا یک لایه برنج، یک لایه آلبالو و یک لایه گوشت قلقلی بریزید و این کار را تا تمام شدن موادتان تکرار کنید.

لابه‌لای برنجتان مقداری زعفران دم کرده بریزید تا برنجتان خوش رنگ و بو شود و در نهایت یک ملاقه از شربت آلبالو را روی کل برنج بریزید.

مقداری روغن رو ی برنجتان بریزید. فقط حواستان باشد که زیر برنج را کم کنید تا ته‌دیگ آن به دلیل شیرینی‌اش نسوزد.

بعد از اینکه برنجتان دم کشید آن را درون دیس بریزید و روی آن را تزیین کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد آلبالو پلو

  1. آلبالو پلو جزو پلو و چلو میباشد
  2. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و و 30دقیقه
  3. و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
  4. آلبالو پلو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
  5. همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
  6. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
  7. نکته مهمی که در پخت این غذا وجود دارد این است که برنج آن هنگام آبکشی نباید خیلی دون یا خیلی له باشد باید مغزپخت کمی دون باشد.
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!