خواص درمانی برنج
مقدمه
اگر تاکنون به خواص برنج و اهمیت وجود آن در وعدههای غذایی توجه نکردهاید، پس بهتر است تا بیشتر با این ماده آشنا شوید ، با استفاده از خواص برنج سفید میتوانید سلامتی خود را حفظ کرده و در تقویت آن نیز نقش موثری داسته باشید.
فواید درمانی برنج سفید:
1. سیستم عصبی
- در برنج ماده ای بنام اوریدین Oridine وجود دارد که خاصیت ضد التهاب عصبی را داراست
- برنج قهوهای خاصیت ضد التهاب عصبی را دارد
- عملکرد صحیح دستگاه ایمنی و عصبی بدن
- برای درمان تب ، بدن و سر را در برنج کمپرس کنید
2. یبوست و اسهال
- کته برنج برای افراد اسهال و اسهال خونی غذای مناسبی است
- برای برطرف کردن دل بهم خوردگی و استفراغ برنج را با دوغ تازه بخورید
- اگر برنج سفید را در آب خیس کنید آب آن برای درمان اسهال و قطع قاعدگی مفید است
3. کنترل فشار خون ، قند و قلب soochella.ir
- تعدیل قند خون و انسولین خون
- مصرف برنج موجب کاهش تری گلیسیرید خون و کاهش فشار خون می گردد
- دانشمندان ثابت کرده اند که خوردن برنج برای درمان فشار خون بسیار مفید است
- خوردن برنج ، قند خون را در حالت تعادل نگاه می درد
- برنج موجب افزایش مقاومت نسبت به انسولین می شود و برای بیماران دیابتی بسیار مفید است
- جلوگیری از کم خونی
4. جوان سازی پوست صورت
- ضد آفتاب طبیعی
- برای رفع التهاب پوست ، برنج را با نشاسته یا پودر تالک مخلوط کرده و به پوست بمالید
- بازشدن رنگ چهره
- درمان سیاهی دور چشم
- لایه برداری پوست صورت
- آنتی اکسیدان های موجود باعث بهبود الاستیسیته و استحکام پوست، رفع چین و چروک صورت
5. تامین انرژی بدن (بدنسازی)
- سرشار از ویتامین است
- پروتئین مفید
- بهبود متابولیسم
6. پیشگیری از آلزایمر
- برنج قهوه ای مواد مغذی بالایی دارد و میتواند رشد و فعالیت انتقال دهندههای عصبی را تحریک نماید
- برنج از تکثیر و فعالیت پیام رسانهای عصبی حمایت میکند
7. سیستم ایمنی بدن
- عاری از کلسترول است
- فاقد گلوتن
- کاهش استرس و افسردگی
- برنج خواب آور است
- برنج تشنگی را برطرف می کند
- جلوگیری از آسیب به بافت عضلات
- جلوگیری از پوکی استخوان
8. جلوگیری از سرطان منبع : برنج سوچلا
- عامل ضد تومور
- خوردن کته باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان معده میشود
- خطر کمتر مبتلا شدن به سرطان ریه
- فیبر موجود در برنج سلولهای سرطانی آسیب دیده را در برابر بیماری سرطان از بدن محافظت میکند
9. درمان کلیه و مثانه
- تقویت کلیه
- رژیم برنج برای رفع اختلالات کلیوی مفید است
- کسانی که سوزاک شدهاند سوپ برنج را در برنامه غذایی خود قرار دهند
10. افزایش هورمون جنسی
- برنج را اگر با شیر و شکر مخلوط کنید و بخورید بسیار مقوی است و نیروی جنسی را تقویت می کند
- کته برنج تولید اسپرم را افزایش میدهد
- یکی از غذاهای خیلی خوب و مقوی شیربرنج است مخصوصاً اگر با عسل خورده شود و باعث تولید اسپرم میشود
11. معده و دستگاه گوارش
- به هضم کمک می کند
- از جوانه برنج نوعی مالت تهیه می شود که بعنوان مقوی معده بکار می رود
- از بین بردن IBS (سندروم روده تحریکپذیر)
12. درمان بیماری های پوستی
- رژیم برنج برای مبتلایان به بیماری سورای سیس Psorasis نیز بسیار مفید است
13. عملکرد دستگاه ادرار
- خواص دیورتیک (ادرارآور)
- دم کرده ریشه و ساقه های زیر زمینی برنج برای زیاد شدن ترشحات ادرار
- مواد سمی مثل اسید اوریک از بدنتان خارج می شود
- پیشگیری از بواسیر
14. لاغری و کاهش وزن
- اگر میخواهیدلاغر شوید سه روز فقط کته برنج بخورید هیچ چیز دیگری نخورید
15. جنین و زنان باردار
- برنج بهترین غذا برای دوران نقاهت میباشد
16. کمک به درمان سوء هاضمه
- برنج برای افرادی که دچار سوء تغذیه شدید می باشند، بسیار مفید است
- کسانی که بیماری سودا و پیسوریازیس دارند حتماً برنج را در برنامه غذایی خود به صورت کته قرار دهند
17. صاف کردن مو
برنج سفید به دلیل مقادیر بالای نشاسته می تواند به صاف تر و درخشان تر شدن موی سر کمک کند
18. افزایش توانایی عمکرد مغز
توجه:
- اشخاصی که به دلایل خاصی بدن آنها نیاز به کلسیم دارد نباید از سبوس برنج استفاده کنند.
- اگربرای تهیه جوشانده برنج برای مبارزه با اسهال از دانه های طبیعی برنج قبل از این که قشر زرد رنگ دانه برنج زیر پوست گرفته شود یعنی از برنج قهو ه ای استفاده شود، تاثیرش خیلی بیشتر است.
- خوردن برنج باید به مقدار معتدل و به عنوان قسمت محدودی از غذا با شد ، مطالعات دانشمندان ژاپنی اشخاصی که قسمت عمدۀ غذای آنها برنج است و افراط می کنند، بیشتر در معرض خطر سرطان هستند.
- طبق نظر حکمای طب سنتی ایرانی خوردن پوست خشبی زرد برنج که بسیار نرم ساییده شده باشد ممکن است مسمومیت ایجاد نماید.
- زیاده روی در مصرف سبوس برنج تاثیر سمی دارد و همچنین موجب سردرد و افسردگی می شود و حتی در زنان بادار ممکن است موجب سقط جنین گردد.
- زیاده روی و مصرف بی رویه برنج موجب جوش صورت، سسی و ضعف بدن، یبوست، اسیدی شدن خون و قولنج می شود.
- اشخاص مبتلا به قند خون ، یبوست، تب، آسم و کولیت باید در مصرف برنج احتیاط نمایند.
منبع : تیم سوچلا مجله سلامتی و بیتوته و ..
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.