خواص درمانی برنج

مقدمه

اگر تاکنون به خواص برنج و اهمیت وجود آن در وعده‌های غذایی توجه نکرده‌اید، پس بهتر است تا بیشتر با این ماده آشنا شوید ، با استفاده از خواص برنج سفید می‌توانید سلامتی خود را حفظ کرده و در تقویت آن نیز نقش موثری داسته باشید.

 

فواید درمانی برنج سفید:

1. سیستم عصبی

  • در برنج ماده ای بنام اوریدین Oridine وجود دارد که خاصیت ضد التهاب عصبی را داراست
  • برنج قهوه‌ای خاصیت ضد التهاب عصبی را دارد
  • عملکرد صحیح دستگاه ایمنی و عصبی بدن
  • برای درمان تب ، بدن و سر را در برنج کمپرس کنید

2. یبوست و اسهال

  • کته برنج برای افراد اسهال و اسهال خونی غذای مناسبی است
  • برای برطرف کردن دل بهم خوردگی و استفراغ برنج را با دوغ تازه بخورید
  • اگر برنج سفید را در آب خیس کنید آب آن برای درمان اسهال و قطع قاعدگی مفید است

3. کنترل فشار خون ، قند و قلب soochella.ir

  • تعدیل قند خون و انسولین خون
  • مصرف برنج موجب کاهش تری گلیسیرید خون و کاهش فشار خون می گردد
  • دانشمندان ثابت کرده اند که خوردن برنج برای درمان فشار خون بسیار مفید است
  • خوردن برنج ، قند خون را در حالت تعادل نگاه می درد
  • برنج موجب افزایش مقاومت نسبت به انسولین می شود و برای بیماران دیابتی بسیار مفید است
  • جلوگیری از کم خونی

4. جوان سازی پوست صورت

  • ضد آفتاب طبیعی
  • برای رفع التهاب پوست ، برنج را با نشاسته یا پودر تالک مخلوط کرده و به پوست بمالید
  • بازشدن رنگ چهره
  • درمان سیاهی دور چشم
  •  لایه برداری پوست صورت
  • آنتی اکسیدان های موجود باعث بهبود الاستیسیته و استحکام پوست، رفع چین و چروک صورت

5. تامین انرژی بدن (بدنسازی)

  • سرشار از ویتامین است
  • پروتئین مفید
  • بهبود متابولیسم

6. پیشگیری از آلزایمر

  • برنج قهوه ای مواد مغذی بالایی دارد و می‎تواند رشد و فعالیت انتقال دهنده‎‌های عصبی را تحریک نماید
  • برنج از تکثیر و فعالیت پیام رسان‌های عصبی حمایت می‌کند

7. سیستم ایمنی بدن

  • عاری از کلسترول است
  • فاقد گلوتن
  • کاهش استرس و افسردگی
  • برنج خواب آور است
  • برنج تشنگی را برطرف می کند
  • جلوگیری از آسیب به بافت عضلات
  • جلوگیری از پوکی استخوان

8. جلوگیری از سرطان منبع : برنج سوچلا

  • عامل ضد تومور
  • خوردن کته باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان معده می‎شود
  • خطر کمتر مبتلا شدن به سرطان ریه
  • فیبر موجود در برنج سلول‌های سرطانی آسیب دیده را در برابر بیماری سرطان از بدن محافظت می‌کند

9. درمان کلیه و مثانه

  • تقویت کلیه
  • رژیم برنج برای رفع اختلالات کلیوی مفید است
  • کسانی که سوزاک شده‎اند سوپ برنج را در برنامه غذایی خود قرار دهند

10. افزایش هورمون جنسی

  • برنج را اگر با شیر و شکر مخلوط کنید و بخورید بسیار مقوی است و نیروی جنسی را تقویت می کند
  • کته برنج تولید اسپرم را افزایش می‎دهد
  • یکی از غذاهای خیلی خوب و مقوی شیربرنج است مخصوصاً اگر با عسل خورده شود و باعث تولید اسپرم می‎شود

11. معده و دستگاه گوارش

  • به هضم کمک می کند
  • از جوانه برنج نوعی مالت تهیه می شود که بعنوان مقوی معده بکار می رود
  • از بین بردن IBS (سندروم روده تحریک‌پذیر)

12. درمان بیماری های پوستی

  • رژیم برنج برای مبتلایان به بیماری سورای سیس Psorasis نیز بسیار مفید است

13. عملکرد دستگاه ادرار

  • خواص دیورتیک (ادرارآور)
  • دم کرده ریشه و ساقه های زیر زمینی برنج برای زیاد شدن ترشحات ادرار
  • مواد سمی مثل اسید اوریک از بدن‌تان خارج می شود
  • پیشگیری از بواسیر

14. لاغری و کاهش وزن

  • اگر می‎خواهیدلاغر شوید سه روز فقط کته برنج بخورید هیچ چیز دیگری نخورید

15. جنین و زنان باردار

  • برنج بهترین غذا برای دوران نقاهت می‎باشد

16. کمک به درمان سوء هاضمه

  • برنج برای افرادی که دچار سوء تغذیه شدید می باشند، بسیار مفید است
  •  کسانی که بیماری سودا و پیسوریازیس دارند حتماً برنج را در برنامه غذایی خود به صورت کته قرار دهند

17. صاف کردن مو

برنج سفید به دلیل مقادیر بالای نشاسته می تواند به صاف تر و درخشان تر شدن موی سر کمک کند

18. افزایش توانایی عمکرد مغز


توجه:

  • اشخاصی که به دلایل خاصی بدن آنها نیاز به کلسیم دارد نباید از سبوس برنج استفاده کنند.
  • اگربرای تهیه جوشانده برنج برای مبارزه با اسهال از دانه های طبیعی برنج قبل از این که قشر زرد رنگ دانه برنج زیر پوست گرفته شود یعنی از برنج قهو ه ای استفاده شود، تاثیرش خیلی بیشتر است.
  • خوردن برنج باید به مقدار معتدل و به عنوان قسمت محدودی از غذا با شد ، مطالعات دانشمندان ژاپنی اشخاصی که قسمت عمدۀ غذای آنها برنج است و افراط می کنند، بیشتر در معرض خطر سرطان هستند.
  • طبق نظر حکمای طب سنتی ایرانی خوردن پوست خشبی زرد برنج که بسیار نرم ساییده شده باشد ممکن است مسمومیت ایجاد نماید.
  • زیاده روی در مصرف سبوس برنج تاثیر سمی دارد و همچنین موجب سردرد و افسردگی می شود و حتی در زنان بادار ممکن است موجب سقط جنین گردد.
  • زیاده روی و مصرف بی رویه برنج موجب جوش صورت، سسی و ضعف بدن، یبوست، اسیدی شدن خون و قولنج می شود.
  • اشخاص مبتلا به قند خون ، یبوست، تب، آسم و کولیت باید در مصرف برنج احتیاط نمایند.
منبع : تیم سوچلا

مجله سلامتی و بیتوته و ..
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!