دستور پخت :
آبکش :
1.پیشنهاد میشود برنج را (برای هر نفر یک پیمانه ) به مدت 35 دقیقه ( برنج های قدیمی تر زمان بیشتر ) در آب و نمک خیس کنید .
2.آب را در قابلمه به جوش آورده ( با نسبت 1 پیمانه برنج ، 4 پیمانه آب ) و برنج را اضافه کنید تا به آرامی به مدت 8 تا 10 دقیقه در آب جوش بپزد .
3.برنج را آبکش کنید ، کمی روغن در قابلمه بریزید و برنج را به قابلمه برگردانید .
4.در قابلمه را در یک پارچه تمیز پیچیده و به مدت 20 تا40 دقیقه با حرارت ملایم دم کنید.
کته :
1.برنج خیس خورده در آب و نمک را ( برای هرنفر یک پیمانه ) آبکش کنید .
2.برنج ، آب و روغن را ( با نسبت 1 پیمانه برنج ، 1/5 پیمانه آب و 2 تا3 قاشق روغن ) در ظرف مناسب یا پلوپز بریزید و شعله را روشن کنید تا آب به جوش بیاید .
3.بعد از 5 تا 8 دقیقه حرارت را کم کنید و بهم بزنید تا در عرض 10 تا 15 دقیقه آب برنج تمام شود .
4. برای نتیجه بهتر 10 تا 15 دقیقه برنج را دم کنید .
برای تهیه برنج نرم تر میتوانید قبل از دم کردن مقداری آب اضافه کنید .
طرز پخت با مایکروفر:
1.برنج ، آب ، روغن را با نسبت 1 پیمانه برنج ، دو پیمانه آب و میزان دلخواه روغن و نمک در ظرف مناسب مایکروفر خوب مخلوط کنید .
2.در ظرف را پوشانده و در حرارت بالا به مدت 6 دقیقه قرار دهید .
3.در ظرف را باز کنید و مدت 6 دقیقه در حرارت ملایم قرار دهید .
برای نتیجه بهتر بیشتر از دو پیمانه در یک نوبت پخته نشود .
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.