طارم استخوانی 10 کیلویی
♡ وضعیت انبار : موجود
◄ شناسه کالا : 6269120173743
☒ زمان آماده سازی : 24 الی 48 ساعت
فروش موفق
فروش موفق
▣ از نظر ظاهری بسیار به هاشمی شباهت داشته
▣ سورت و بوجار حداکثری برنجی یکدست
▣ کیفیت و طعم پخت بالا (بعد از طارم و هاشمی)
▣ مجلسی و قد خوب (جزو برنج های ایرانی رستورانی)
◉ ابعاد پک : 45cm * 28cm * 12cm
◉ اندازه دانه : کامل (بوجار و سورت شده)
◉ نوع بسته : گونی سردوز شده
◉ تعداد : 10000 گرم
با این قیمت فکر نمیکردم انقد رضایتمو جلب کنه فقط کمی عطرش کمتر از هاشمیه
لطفا بازم تخفیف بذارید خرید دارم ازین محصول
سلام
برای اونایی که میخوان ایرانی بخرن خوبه
خوب بود مرسی از ارسال سر وقتتون
خوش پخت فقط عطرش کمه لطفا قیمتارو افزایش ندید
سلام و درود این برنجو تو بازار بجای هاشمی میفروشن خیلی خوبه با این قیمت پیشنهاد میشه بیخود پول اضافه ندین
سلام من یرای دومین بار سفارش دادم برای مهمونم پخت کردم عالی بود مرسی
برنج استخوانی چیست؟
در سال ۱۳۶۹ در موسسه تحقیقات اصلاح، تهیه نهال و بذر استان مازندران تولید شد ، برنج شیرودی از برنج های پرمحصول شمال کشور و جزو برنج های دسته سرد و برنج اصلاح شده ژنتیکی می باشد.
این برنج در واقع حاصل ترکیب دو رقم برنج طارم هاشمی و برنج خزر می باشد که بیشتر در استان مازندران و شهرهای چالوس، تنکابن و آمل کشت می شود.
این برنج را بنابر یاد بود شهید علی اکبر شیرودی که از شهدای ۸ سال دفاع مقدس منطقه شیرود از شهر تنکابن در استان مازندران است، برنج شیرودی نامیدند.
برنج شیرودی را با این نام های تجاری نیز می شناسند:
چگونه برنج شیرودی را تشخیص بدهیم؟
ظاهر برنج شیرودی بسیار شبیه به برنج هاشمی میباشد همین دلیل باعث شده تا افراد سودجو در بازار برنج با مخلوط کردن این دو نوع برنج سوء استفاده کنند.
ویژگی های ظاهری برنج شیرودی:
برنج شیرودی خوبه ؟
برنج شیرودی در مقایسه با برنج های با کیفیت ایرانی مانند برنج هاشمی، برنج طارم محلی، برنج کشت دوم از عطر ضعیفی برخوردار است
برنج شیرودی پس از برنج های طارم، هاشمی بهترین کیفیت از نظر پخت و طعم دارد.
برنج معطر به برنجی گفته می شود که به دلیل آزاد سازی ترکیبات فرار همانند ۲- استیل ۱-پیرولین بوی اختصاصی مربوط یه خود را دارند.
این برنج به نسبت اختلاف قیمت کمی که با برنج های خارجی موجود در بازار دارد و ارزش غذایی بالا فقط با کمی عطر و بوی کمتر یک برنج ایرانی درجه یک و منطقی ترین انتخاب در میان برنج های ارزان است
(جالب است بدانید زمانی که برنج هندی به قیمت 3 هزار تومن فروخته میشده این برنج شیرودی ایرانی 7 هزار تومن بوده که الان در سال 99 قیمت برنج هندی 24 هزار و شیرودی 26 هزار رسیده است و باز هم شاهد انتخاب های غیر منطقی هستیم)
قیمت برنج شیرودی معمولا با برنج فجر برابر است و تفاوت زیادی ندارد
قیمت مناسب و ایرانی بودن برنج شیرودی باعث شده بیشتر توسط رستوران ها، ادارات، شرکت ها، مراسمات مورد استفاده قرار گیرد.
ماندگاری بالا پس از پخت:
یک پارامتر مناسب جهت اندازه گیری کیفیت و میزان ماندگاری برنج غلظت یا قوام ژل (GC) برنج است.
هرچه قوام ژل برنج بیشتر باشد پس از پخت نرم تر بوده و درصد ماندگاری بالاتری دارد.
قوام ژل برنج شیرودی از ۱۰۰ بین ۸۰-۹۵ است.
ظاهری خوب و مجلس پسند:
کیفیت ظاهر برنج نیز یکی از فاکتورهای مهم در انتخاب برنج خوب است که برای مصرف کنندگان اهمیت فراوان دارد. برنج شیرودی ظاهری استخوانی و دانه بلند دارد. پس از پخت نیز به میزان بالایی قد می کشد و نرم و مرطوب می ماند. این امر به علت میزان مناسب آمیلوز دانه برنج می باشد که حدودا ۲۳ درصد می باشد.
شما می توانید با استفاده از تمام کارت های بانکی عضو شتاب و با داشتن رمز دوم (پویا) از طریق درگاه امن بانک ملت که به نام شرکت بهگامان صنایع جویبار برند سوچلا است اقدام به پرداخت کنید.
همچنین عزیزان تهرانی می توانند با هماهنگی در واتساپ و پرداخت بیعانه سفارش خود را ثبت کنند.
مجموعه بازرگانی برنج سوچلا با قرار داشتن در معدن برنج بهره مندی از کارشناسان با تجربه برنج که اکثریت از تجار سرشناس برنج این شهرستان هستند، میتواند به راحتی بهترین محصول را به صورت مستقیم به تمام هموطنان ارائه دهد، لازم به ذکر است تمامی محصولات برنج سوچلا دارای ضمانت بازگشت بوده و مشتری میتواند طبق قوانین موجود اقدام به بازگشت محصول کند.
بعد از پر کردن فرم به صورت کامل و پرداخت نهایی و وارد شدن به صف خرید و ارسال شدن توسط پست یا باربری پیامکی برای شما به همراه کد پیگیری ارسال خواهد شد.
تمامی برنج ها به صورت کلی و جزیی به سراسر کشور و در محل ارسال میشود
ارسال محصولات برنج سوچلا از طریق اداره پست، باربری، ترمینال انجام میشود لازم به ذکر است تمامی محصولات برای ارسال بیمه میشوند.
خیر ، هزینه ارسال در تهران و شهرستان ها کاملا رایگان می باشد.
شما به مدت یک هفته میتوانید برنج را برگشت بزنید، به محض دریافت در برنج سوچلا، مبلغ پرداخت شده در همان روز برگشت داده میشود
دستور پخت :
آبکش :
1.پیشنهاد میشود برنج را (برای هر نفر یک پیمانه ) به مدت 35 دقیقه ( برنج های قدیمی تر زمان بیشتر ) در آب و نمک خیس کنید .
2.آب را در قابلمه به جوش آورده ( با نسبت 1 پیمانه برنج ، 4 پیمانه آب ) و برنج را اضافه کنید تا به آرامی به مدت 8 تا 10 دقیقه در آب جوش بپزد .
3.برنج را آبکش کنید ، کمی روغن در قابلمه بریزید و برنج را به قابلمه برگردانید .
4.در قابلمه را در یک پارچه تمیز پیچیده و به مدت 20 تا40 دقیقه با حرارت ملایم دم کنید.
کته :
1.برنج خیس خورده در آب و نمک را ( برای هرنفر یک پیمانه ) آبکش کنید .
2.برنج ، آب و روغن را ( با نسبت 1 پیمانه برنج ، 1/5 پیمانه آب و 2 تا3 قاشق روغن ) در ظرف مناسب یا پلوپز بریزید و شعله را روشن کنید تا آب به جوش بیاید .
3.بعد از 5 تا 8 دقیقه حرارت را کم کنید و بهم بزنید تا در عرض 10 تا 15 دقیقه آب برنج تمام شود .
4. برای نتیجه بهتر 10 تا 15 دقیقه برنج را دم کنید .
برای تهیه برنج نرم تر میتوانید قبل از دم کردن مقداری آب اضافه کنید .
طرز پخت با مایکروفر:
1.برنج ، آب ، روغن را با نسبت 1 پیمانه برنج ، دو پیمانه آب و میزان دلخواه روغن و نمک در ظرف مناسب مایکروفر خوب مخلوط کنید .
2.در ظرف را پوشانده و در حرارت بالا به مدت 6 دقیقه قرار دهید .
3.در ظرف را باز کنید و مدت 6 دقیقه در حرارت ملایم قرار دهید .
برای نتیجه بهتر بیشتر از دو پیمانه در یک نوبت پخته نشود .
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.