آیا برنج پلاستیکی وجود دارد ؟ + ویدئو تولید

آیا برنج پلاستیکی وجود دارد ؟ + ویدئو تولید

برنج پلاستیکی

آیا برنج پلاستیکی وجود دارد ؟ + ویدئو تولید

برنج پلاستیکی یک داستان هولناک بین مردم و موضوعی جذاب برای رسانه ها گردیده است ولی همواره ای سوال موجود است که آیا برنج پلاستیکی واقعیت دارد یا نه ؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم متاسفانه یا خوشبختانه داستان برنج پلاستیکی واقعی نیست .

 

برنج فراوری شده چیست ؟

 

دستگاه‌ها و تجهیزاتی وجود دارند که می‌توانند برنج‌های شکسته شده را به شکل دانه برنج کامل فراوری کنند. که حتما کلیپ هایی از آن را در صفحات مجازی دیده اید ، این نوع برنج با نام «برنج فراوری شده» در بسیاری از کشورها وجود دارد و ارزان‌تر از برنج معمول بوده و اغلب، مورد استفاده اقشار ضعیف جامعه قرار می‌گیرد. شرط تولید این برنج، درج عنوان «برنج فراوری شده» روی بسته‌بندی است تا حقوق مصرف‌کننده رعایت شود.

توجه :

تا حدالمکان ازین گونه برنج ها استفاده نشود زیرا موادی که برای چسباندن یا در فراوری این برنج استفاده میشود متفاوت و نا معلوم است.

 

حقیقت تولید برنج پلاستیکی

 

برخی از دانشمندان و محققان در این زمینه ادع کرده اند که هزینه های تولید برنج پلاستیکی به مراتب از برنج واقعی بیشتر خواهد بود و به همین دلیل دیگر سود کافی از تولید چنین برنجی نصیب تولید کننده نخواهد بود . زیرا آن ها باور دارند برای تولید برنج پلاستیکی به انرژی  تجهیزات ویژه ای نیاز است و تهیه  و همچنین برقراری چنین شرایطی صرفه ی اقتصادی نخواهد داشت .

آیا برنج پلاستیکی وجود دارد ؟ + ویدئو تولید

  • تاکنون هیچ کشور و مرجع رسمی در جهان از کشف کارگاه یا کارخانه‌ای که برنج پلاستیکی تولید کند یا محموله یا انباری از برنج پلاستیکی، خبر نداده است.
  • کارشناسان برنج معتقدند هزینه تولید برنج پلاستیکی به مراتب از برنج واقعی بیشتر است.
  • پنج کشور عمده تولید کننده برنج دنیا شامل چین، هند، اندونزی، ویتنام و  تایلند به ترتیب سالانه ۲۰۴ هزار میلیون تن، ۱۵۳ هزار میلیون تن، ۶۹ هزار میلیون تن، ۴۴ هزار میلیون تن و ۳۸ هزار میلیون تن برنج تولید می‌کنند که برای صادرات آن به دنبال بازار مصرف می‌شوند و اصولا تولید برنج پلاستیکی در شرایطی که ۲۰ کشور عمده تولیدکننده برنج در دنیا وجود دارد، حرفی خنده‌دار است.

 

مضرات و عوارض استفاده از برنج پلاستیکی

 

برنج تقلبی که با افزودن نوعی اسانس، گران‌تر از نوع معمولی‌اش فروخته می‌شد؛ پوست گردو‌هایی که به جای مغز، سیمان در دل خود جای داده بودند

بسیار برای سلامتی مصرف‌کننده مضر خواهد بود «خوردن تنها سه کاسه از این برنج تقلبی برابر است با خوردن یک کیسه پلاستیکی!» البته این اولین‌باری نیست که انگشت اتهام چنین رسوایی‌هایی چینی‌ها را نشانه رفته است

 

 

آزمون و خطا تشخیص برنج پلاستیکی

 

آزمون آب

یک روش و آزمون دیگر برای شناسایی نوع برنج است . برای این منظور می توانید یک قاشق غذاخوری از برنج  را داخل یک لیوان آب بریزید اگر برنج در داخل لیوان ته نشین شود در این صورت برنج یاد شده ارگانیک و معمولی بوده در غیر این صورت می توانید به مصنوعی بودن آن مشکوک شوید .

 

آزمون کپک

نیز می تواند راهکاری مطلوبی برای بررسی برنج پلاستیکی است برای این منظور می توانید چند دانه از برنج را در داخل آب ریخته و در یک ظرف پلاستیکی در بسته در مقابل نور خورشید قرار دهید اگر برنج یاد شده با گذر زمان کپک بزند به این منظور است برنج مورد استفاده یک برنج ارگانیک است.

 

آزمون له شدن

دانه برنج را زیر دندان بجوید اگر برنج به صورت آرد خورد شد و صدای تق تق را شنیدین برنج واقعی و اگر برنج نرم یا له و کشیده شد به برنج شک کرده و آزمون های دیگر را نیز تست کنید

 

آزمون آتش

کافی است تنها چند دانه برنج را بر روی آتش بریزید اگر برنج های یادشده شعله ور شوند در این صورت می توان نتیجه گرفت که برنج یادشده دارای ناخالصی هایی است و یا اینکه یک برنج مصنوعی را به عنوان مواد اولیه غذایی استفاده می کنید. چسبیدن دانه‌های برنج بعد از سوختن نیز اتفاقی است که در مورد بسیاری از موادی که می‌سوزند، حادث می‌شود.

 

توجه :

سوزاندن هر ماده کربوهیدراتی (نشاسته‌ای)، آن را به حالتی که در فیلم نشان می‌دهد، درخواهد آورد و افرادی که در آزمایشگاه‌های موادغذایی با آزمون «تعیین خاکستر» و کوره‌های سوزاندن مواد غذایی برای تعیین مواد معدنی در غذا سروکار داشته‌اند، به خوبی با این نوع سوختن آشنا هستند.

 

 

https://ejiga.com/post/video/JYam6uk/JYam6uk-0

https://cdn.factburger.com/&4r7=4:=&21=&02943o64np3683=_Ur:$3;brqvi&Pz=o-gf=3o2aqsr9s1nrr6pnp2anpr1rp8r2ar15

 

آیا برنج پلاستیکی وجود دارد ؟ + ویدئو تولید

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!