آناتومی برنج (اجزای تشکیل دهنده)

آناتومی برنج (اجزای تشکیل دهنده)

آناتومی برنج

آناتومی برنج (اجزای تشکیل دهنده)

تا به حال فکر کرده اید که برنج از چه چیزی ساخته شده است؟  ما یک راهنمای سریع برای قسمت مغز برنج ایجاد کرده ایم.

 

پوسته (Hull)

پوسته قابل هضم رشته ای هسته مغز برنج. باید بدنه آن برداشته شود تا برنج برای انسان خوراکی شود. این حدود 20٪ از وزن برنج شالیزاری را تشکیل می دهد و حاوی درصد بالایی فیبر و سیلیس است.

خرید انواع برنج ایرانی درجه یک

سبوس (Bran)

به لایه های خارجی مغز برنج خوراکی اشاره دارد. این به طور معمول قهوه ای یا برنز است ، که همان چیزی است که به برنج قهوه ای رنگ می بخشد. این حدود 8٪ از وزن مغز برنج شالیزاری را تشکیل می دهد. هنگامی که برنج قهوه ای آسیاب می شود و برای تولید برنج سفید ، سبوس برداشته می شود. این ماده حاوی روغن ها ، ویتامین ها ، مواد معدنی ، آنتی اکسیدان ها و پروتئین است.

 

مغز برنج (Endosperm)

فضای داخلی بزرگ و سفید هسته برنج که شامل نشاسته ، پروتئین ، ویتامین ها و مواد معدنی است. تقریباً 70٪ از وزن مغز برنج شالیزاری را تشکیل می دهد.

 

جوانه (Germ)

میکروب (جنین) حدود 2٪ از وزن هسته برنج شلتوک را تشکیل می دهد و در صورت اجازه جوانه زدن توانایی جوانه زدن در گیاه جدید را دارد. ترکیب آن شامل روغن ها ، ویتامین ها ، مواد معدنی ، آنتی اکسیدان ها و پروتئین است. در طی آسیاب ، میکروب برداشته می شود و در نتیجه در یک انتهای مغز هسته برنج آسیاب می شود.

اجزای تشکیل دهنده برنج

بدیوکول (Awn)

ساختاری شبیه سوزن مانند در انتهای انتهای لمما در گلدانهای برنج ایجاد شده است.

 

آناتومی برنج (اجزای تشکیل دهنده)

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: Content is protected !!